Milyen hónapban szültetek? Szándékosan terveztétek így, vagy így sikerült? Van olyan évszak, amikor nem szívesen szülnél?
18:38-as vagyok
"Aztán egy másik álmom az lett volna, hogy az enyém legyen a városban az első újévi baba, mert azok mindig bekerülnek az újságba"
Én a fiammal 2000. január 04-re voltam kiírva, és abban remméynkedtem, hogy majd ő lesza 2000-es év első babjáa.
Persze csak 10-én született :-))
A lányom meg idén nőnapon.
Nálunk a családban sok a téli "gyerek", igy én is biztos voltam benne, hogy télen fogok szülni. Mivel az idegenforgalomban dolgozom, abban még biztosabb voltam, hogy nyáron NEM szülök, erre idén augusztus 22én megszületett a kisfiam :-D
Azt hiszem, erre mondják, ember tervez ... :-)
Szeptember közepére voltam kiírva, de csak a hónap végén szültem.
Előnye és hátránya is volt. Sokszor teljesen kész voltam a nagy melegtől, viszont kevés terhesruhát kellett venni.
Későbbre terveztük a babát, de elsőre összejött.
Idén júniusban szültem. Igazából nem terveztük, hogy melyik hónap legyen, de pl áprilisi babát nem akartam, ezért akkor védekeztünk. Apa szülinapján (szept 15) fogant meg a baba, így lett júniusi, de május végén már riogattak, hogy nagyon lenn van a pocakom.
Télen én sem szeretnék szülni és a nagy nyári melegben sem. Nekem pont jól jött ki, június elején még hűvös volt. Meg az is jó, hogy nyáron lesz a szülinapja, tehát, ha akkor indulna el, akkor nem a latyakban kell neki esni-kelni.
Julius elsejen szultem,nem terveztuk ez igy alakult.
Igen,orultem h ilyenkor szultem de tavasszal is szivesen szulnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!