Mit tennél, hogy éreznéd magad, ha a gyermeked apja a hisztik miatt azt mondaná, hogy gyűlöli a gyereket?
Figyelt kérdés
3 éves. Tényleg tud alakìtani, de ezek utàn kb nem térek magamhoz :(.2014. jan. 8. 15:50
11/13 A kérdező kommentje:
A hülyeség nem függ össze az életkorral sztem...
2014. jan. 8. 18:00
12/13 anonim válasza:
nem azért kérdeztem csak érdekelt,mert mindig azzal,jönnek,hogy biztos rossz és idióta szülő akinek nem tervezett a gyereke és még fiatal is
13/13 anonim válasza:
Ugyan már, ez még nem válóok. A hiszti valóban kiborító tud lenni, lehet, hogy neki nem olyan nagy a tűrőképessége ez irányban.
Én nő vagyok, tehát anya és még csak 13 hónapos a lányom, de ha extra nyűgös napja van és üvöltve bömböl bizony én is mondtam már olyan, hogy gyűlölöm, minek született meg stb.
Persze ezt csak idegességemben mondom, sose gondolom komolyan, én ilyen típus vagyok, hogy nagyon belelovallom magam minden érzelembe.
Lehet, hogy a párod is ilyen, de amúgy valószínű, hogy egyáltalán nem gondolja komolyan amit mond, sőt.
Persze tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani még mérgesen se, de ne ítélj elhamarkodottan, értsd meg őt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!