Jár még rajtam kívül valakinek a fejében az, hogy ha véletlenül történik a férjével valami akkor, hogy miből tartja el a 3 gyerekét?
Pont ezért találták ki a biztosítást.
Nektek nincsen ilyenek?
Abba bele gondoltál, hogy férjeddel olyan dolog tröténik, amitöl elveszti munka képességét, akár még neked is kell ápolnod, anyagilag semmit nem hoz...
Férjemnek már a gyerekek elött Volt nagyon sok biztosítása, amikor az elsö lányunkat vártuk akkor tett meg mindennek a kedvezményezettjének(addig nem voltunk össze házasodva és a tesója Volt az örököse).
Neki nem csak halálra van, hanem mindenféle foku munkaképtelenség esetére is. Akár ha 2 hétig lenne csak munka képtelen is fizet már a biztosító, de még Ezer apró dologra. Pl ha össze tör valamit bárhol a világban. (ezt használtuk már, mikor apja méreg drága vadiúj modellhelikopterét összetörte apró darabokra, a bizotsító csak egy képet kért a kárról és már fizetett is)
Lelkileg erre nem lehet felkészülni, és én hülyeségnek is tartanám. De anyagilag mindenképpen a fö családfentratónak Minimum addig kell komoly biztosításokkal rendelkezni, míg a másik fél képtelen dolgozni(aprók a gyerekek), aztán pedig azért ha mindkettöjükkel történne valami.
Ezt úgy tudom, hogy teljesen normális ilyenkor, bennem is bennem volt ez, de szerencsére magától elmúlt. Soha nem tudhatjuk, hogy holnap egymás mellett leszünk-e, de ez akkor is így van, ha félünk ettől, és akkor is, ha nem. Szerintem ezért kár lenne feladni az álmot a 3. babáról, ugyan annyi esély van rá, hogy együtt nevelitek fel, mint arra, hogy nem. Esetleg egy életbiztosítást köthetnétek a férjednek (és Neked is, ha úgy gondoljátok), az nem vígasz ugyan, ha baj van, de legalább nem maradsz üres kézzel.
Szorítok , hogy hamar elmúljon, és boldogan, együtt neveljétek fel a gyerekeiteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!