Jár még rajtam kívül valakinek a fejében az, hogy ha véletlenül történik a férjével valami akkor, hogy miből tartja el a 3 gyerekét?
Figyelt kérdés
Egyre jobban felerősödnek bennem ezek az érzések, félelmek. Három nagyon kicsi gyerekről lenne szó, vagyis a harmadikat ezért nem merem bevállalni, pedig nagyon szeretnénk. Férjemnek nem merek erről beszélni, lehet nem értené meg, pedig jó férj. A mostani anyagi helyzetünk megengedné, csak előre 20 évre nem tudom. Ki hogyan gondolkodik erről? Hogy biztosítjátok be magatokat?2014. jan. 8. 13:00
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztató szavakat, amúgy generalizált szorongásom lehet azt mondta az orvos. Szerintem még kötünk biztosításokat, és akkor megnyugszom talán valamennyire.
2014. jan. 8. 13:47
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es, talpraesett Anyuka lehetsz. Valószínű ha bekövetkezne valamilyen baj én is megállnám a helyem, de mégis félek tőle.
2014. jan. 8. 13:49
13/17 anonim válasza:
Szia,mi most várjuk az első babánkat és bennem is felmerült ez a dolog...rettegek mi lesz velem ha vele történik valami,nagyon féltem.Egyrészről az anyagi rész aggaszt,de attól is rettegek,hogy élném túl ha baja lenne. :( Az első dolgot megoldottam azzal,hogy kötöttem egy biztosítást mindkettőnkre,rám sajnos csak balesetit lehetett,de rá olyat fogok kötni ami nem csak baleseti....Az érzelmi részével nem tudok mit kezdeni...csak reménykedek,hogy nem lesz semmi baj :(
14/17 anonim válasza:
van egy életbiztosítással egybekotott megtakarításunk,ha isten n adj bármi torténne, és a férjem meghalnaa,6millió ft-ot fizet. havi 10E ft. nekünk megéri. ha mindketten meghalunk,10M marad a gyereknek.
15/17 A kérdező kommentje:
Olyan nekünk is van, mi 12.500-at fizetünk és 8 milliót baleseti halálra, 6milliót baleset miattira és 3-at egészségügy miatt kapok. De olyan is kellene ha lebetegedne szerintem, meg rám is egy hasonlót fogunk kötni. Ez is megtakarításos.
2014. jan. 8. 21:12
16/17 porcukormókus válasza:
Amig csak a kislanyunk volt meg, nem gondolkodtam ezen. Ill. ha eszembe is jutott, tudtam, hogy fel tudnam nevelni biztosan. De miota megvan a kisteso is, nagyon sokszor gondolkodom ezen.
Kettojukkel meg itthon lenni is teljesen mas, mint egy gyerkoccel, hat meg ha nekem is kene lennem a csaladfenntartonak... Fogalmam sincs, hogyan oldanam meg.
En a magam reszerol kizartnak is tartom, hogy legyen harmadik kisbabank, tobbek kozott emiatt is.
Remelem senkit nem bantottam meg ezzel, ahol tobb kisgyerek van a csaladban, mint ketto!
17/17 anonim válasza:
Esetleg nyithatnátok még a gyerekeknek megtakarítási számlát amit felnőttként kaphatnak meg. összegtől függően jó lenne nekik továbbtanulásra, kocsira v lakásra, amit te biztos nem tudnál fizenti egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!