Lara, Petra vagy Alma a szebb? A párom a Petráért van oda, nekem az Alma tetszik nagyon, ami szerinte katasztrofális, mert ezzel az erővel lehetne Körte is. Talán Lara Petra? Nem tudom...
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 09:43
21/30 anonim válasza:
Az Alma nekem se jön be valahogy. Lehet azért mert magáért a gyümölcsért sem vagyok oda.. De a Lara és a Petra tetszik!!
22/30 anonim válasza:
Lara a legszebb!! :) hajáráá Lara..
23/30 anonim válasza:
A hugomat Nagy Lara Petrának hívják:D
Erre a névre adom a voksomXDsupla vagy semmi:D
24/30 anonim válasza:
LARA:)
Ez a név a legszebb:) Becézni is lehet..és tényleg szép..amikor először hallottam furcsa volt de azonnal tetszett!
hajrá Lara:)
26/30 anonim válasza:
Én is Petra vagyok..szerintem nem rossz név...az Almának gyönyörűű a hangzása..de szerintem a kicsi se szeretné majd:)
viszont a Lara Petra..tök jó:P
persze..az sem árt, ha illik a vezetéknevéhez:P
27/30 anonim válasza:
Nekem az Alma névről a Szomszédokbeli Alma jut eszembe, akit nem csíptem.
28/30 anonim válasza:
Egyértelműen Petra. Aztán Alma, s végül Lara.
Az a baj, hogy az Almáról a rúdtáncos csaj jut eszembe, a Laráról meg Schobert Norbika kislánya... Háááát... :-)
29/30 anonim válasza:
Ebben a sorrendben:
Petra
Alma
Lara
Mondjuk én is Petra vagyok.
30/30 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a Petra,mert úgy hívják a legjobb barátnőmet, és a Lara, szerintem egy kutya névnek jobb, mint embernek.Az Alma, meg egy gyümi, és azt megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!