Lara, Petra vagy Alma a szebb? A párom a Petráért van oda, nekem az Alma tetszik nagyon, ami szerinte katasztrofális, mert ezzel az erővel lehetne Körte is. Talán Lara Petra? Nem tudom...
Figyelt kérdés
2008. júl. 16. 09:43
11/30 anonim válasza:
Én a Petrára szavazok.A fiamat is igy hívták volna(ha lány lett volna :D )
13/30 anonim válasza:
petra,alma,lara.
az hogy csúfolhatják(alma)mindennévre igaz.nincs olyan név, amit ne lehetne csúfolni.
és mindenről eszébe jut valakinek valaki, vagy valami.
nekem az almáról egyből nem is a gyümölcs ugrott be, hanem a szomszédok :D
14/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-) de azt hiszem kikérjük majd az ő véleményét is:-) Talán amelyik tetszik neki annál majd rugdosni fog, vagy vmi hasonló:-)
2008. júl. 16. 13:07
15/30 anonim válasza:
Lara nagyon szép. Én amúgy Petra vagyok és nem igazán szeretem a nevem, de mindegy. A Lara elég egyedi, meg szép is. Az Alma miatt talán tényleg csúfolni fogják, nem azért, mert ritka, hanem mert mindenkinek a gyümölcs jut róla eszébe.
16/30 anonim válasza:
Szia! Nekem is a Petra tetszik innen a legjobban, de nálam az is mérvadó, hogy német nyelvterületen is létezzen a név. A Lara nagyon nem jön be, mert itt a környékünkön minden harmadik kislányt Larának hívnak. Akkor már a Laura szebb szerintem.
17/30 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Alma tetszik a legjobban. Szerintem a Lara sznoboskodó. A Petra nem rossz, kicsit "kemény" név.
18/30 anonim válasza:
Végre valaki akinek tetszik az Amina.) ez nekem is tetszik:)
De amúgy a Lara és a Petra mellett voksolnék. Sőt talán inkább a Petra mellett:)
19/30 anonim válasza:
Remélem, nem késtem le! Nekem: Amina (vagy Amira - bár az Árpa lányát így hívják), Petra, Lara, Alma.
20/30 anonim válasza:
Hú szerintme Almát semmiképp ne válaszd..Én ismerek egy almát,és egyfolytában a nevével cs*szegetik.És szerintem elég ronda név...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!