Kinek jött be az álma? Nekem első terhességemnél megálmodtam a pozi tesztet, a babám nemét. Hol tudnám megnézni az álmom jelentését?
Írd be a keresőbe, nem egy álomszótár van.
Egyébként én is megálmodtam, hogy terhes leszek. Mindegyik terhességemnél álmodtam.Múlt hónapba álmodtam kisfiúval aki a párom karján ült, most láttam először gyermeket, remélem sikerrel járunk, mert idáig sajnos nem született gyermekem.
remélem szerencsétek lesz. én amit megálmodok az mindig meg is történik. néha saját magamtól is félek. megálmodtam azt is h mamám mikor melyik nap hal meg. meg is történt. meg sok más dolog is. :S
remélem amit most álmodtam az is megfog.
Én 15 éves koromtól álmodom minimum havonta 2x,hogy életet adok egy babának,az elején nem született meg sosem,elvetéltem,felébredtem vagy szülés közben meghaltam,2 napja viszont rendesen megszültem a babát.6 éve megy ez,december 24.é szülünk:)
Egyébként maga a gyermek a szülés azt jelenti,hogy sajt magad kell megszülnöd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!