Anyukák, őszintén akinek van már egy babája, milyen sűrűn vagytok együtt a párotokkal?
Ez változó, attól is függ, hogy a párnak milyen a szexuális étvágya, hogy milyen a babájuk (nyugodtan alvós, vagy állandóan felébredős), mennyi idős a baba, külön szobában van e, és még egy csomó mindentől. Inkább az lenne a helyes kérdés, hogy sűrűbben vannak e együtt, vagy ritkábban, mint szeretnék. A számok nem számítanak, mivel mindenkinek más az igénye.
Mi kevesebbszer voltunk együtt a szülés után, de el voltunk vele. Most már kábé annyiszor tudunk együtt lenni egy éve, amennyit akarunk (most 3 éves, de most megint terhes vagyok, így főleg most megint rajtam múlik...ha nincs hányingerem vagy egyéb terhes tünetem, akkor oké:D)
3,5 éves a lánykánk. Félve írom le, hogy heti 1x vagyunk együtt :-(. Hogy tudtok naponta többször is? Gyerek hol van közben?
Ti, kedves Kérdező?
Hú,mi nagyon keveset:(!
Mind a ketten 12 órázunk,4 műszakba járunk,éjszakázunk is.Bevallom őszintén,hogy amikor reggel 4-kor kelek, este 6-kor hazajövök,a tanulás ,vacsora,közös játék,fürdetés,mesemondás után örülök,hogy este 9 körül lefekhetek:(!
Persze nem ez a normális,de mi 4 éjszaka közül kettőt nem is töltünk együtt,mert vagy én vagy a férjem éjszakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!