Téged miért császároztak? Kizárólag császármetszésen átesett anyukáktól kérdezem.
Figyelt kérdés
Nekem levállt a méhlepény a 37. héten. Elöntött a vér, azonnal műtő.2014. jan. 5. 11:15
11/19 anonim válasza:
Meconiumos víz, magas vérnyomás, téraránytalanság, a kisfiam arccal előre beszorult és nem indultak meg a tolófájások. 37+4 napra született.
12/19 anonim válasza:
Farfekvés miatt, 38+0 napon. 39.héten lett volna a programozott császár, de elfolyt a magzatvíz.
13/19 anonim válasza:
30 órás vajúdás után burokrepesztés, mert nem tágultam, ott kiderült, h meconiumos a víz, uh: a fiam nyakán volt a zsinór. kb. 10 perc alatt kivették. Teljesen egészséges, már 10 hónapos.
14/19 anonim válasza:
Mert a méhlepény a méhszájat teljesen fedte. 39. heten programozott volt
15/19 anonim válasza:
Farfekvés miatt programcsászár a 40. héten. Bár fordult volna meg addig :(
16/19 anonim válasza:
41. héten indították, és végül téraránytalanság miatt pár órányi vajúdás után lett császár.
17/19 anonim válasza:
téraránytalanság és nem tágultam.24h vahudas utan mondtak h teraranytalansag miatt csaszaroznak
18/19 anonim válasza:
12-ére voltam kiírva, 19-én császároztak, magas egyenes állás, téraránytalanság, fájásgyengeség végett. Majd valamiféle fertőzést kapott a fiam 8 nap neonatológia antibiotikum, stb..
19/19 anonim válasza:
37 hetesen elkezdtem vérezni és egyből 3 perces fájásaim voltak. Bementünk a kórházba már 2 ujjnyira kivoltam tágulva. Farfekvéses volt és a műtét közben derült ki, h négyszer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!