Téged miért császároztak? Kizárólag császármetszésen átesett anyukáktól kérdezem.
Figyelt kérdés
Nekem levállt a méhlepény a 37. héten. Elöntött a vér, azonnal műtő.2014. jan. 5. 11:15
1/19 anonim válasza:
37. héten elfolyt a magzatvíz és még 19 órával később sem tágultam semmit, hiába kaptam az oxitocint. Toltak a műtőbe, majd kb. 8 perc múlva mutatták is a babámat.
2/19 anonim válasza:
Mert az első uh-n kiderült, hogy petefészekdaganatom van. Császárral egyidőben operáltak is :(
3/19 anonim válasza:
1.: sürgősségi császár a 41. héten, rossz volt a kisfiam szívhangja
2.: programozott császár a 38. héten, előző műtét miatt
3.: lepényleválás miatt megint sürgősségi a 33. héten
4/19 anonim válasza:
Kiírt napon a fiam farfekvését tetőzte lábtartással és közben belekakilt a vízbe.
5/19 anonim válasza:
Mert csípőizületi gyulladásom volt, nem tudtam járni. Ketten emelték a lábamat, ha fel kellett ülni a vizsgálószékbe. Mivel iszonyatos fájdalmaim voltak, jobbnak látták 37+2-n a császárt. Után szedhettem gyógyszereket, amellyel egészen tűrhetően rendbe jöttem. Sosem fog kiderülni mi okozta ezt a rohadt betegséget. De hál istennek jól vagyunk azóta is!
6/19 anonim válasza:
15-én csàszároztak, de 13-án megindult a szülés csàszàroztak mert a baba farfekvèses volt
7/19 anonim válasza:
Bocsánat elirtam, 15-èn voltam kiirva 13-àn csàszàroztak
8/19 anonim válasza:
Terhességi epepangás miatt a 38. héten.
9/19 anonim válasza:
Elhalt a méhlepény,nagyon magas volt a vérnyomásom,és kisfiamnak nagyon lelassult a szíverése!
10/19 anonim válasza:
Téraránytalanság, fájásgyengeség, merconiumos magzatvíz...utána a kislányomnak 5 napos antibiotikum kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!