Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez normális? 5 hete császározt...

Ez normális? 5 hete császároztak, eddig csökkent a vérzésem, most viszont erősebb lett és alvadt vérdarabokat is látok többször is. Aggódok

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekkm is így volt. Doki azt mondta addig nincs gáz,míg eleven piros vér nem önt el. Szerencsére nem is jött piros "csak" darabos sötét alvadt vér ahogy Te is ìrod.
2013. márc. 31. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
De nekem elég piros is :( A darabok sötétek de azon kívül élénk piros az egész :( Ezek szerint baj van? Szóljak a dokinak?
2013. márc. 31. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 8. Hét után is ez volt, jött egy nagyobb darab is, akkor jöttem rá, hogy gáz van, megultrahangoztak és látott a doki még egy darabot, kaptam kilökő gyógyszert, nem segitett, 2 nap mulva bóításban kikapartak, pár nap alatt megszünt a vérzés. Hamarabb kellett volna.
2013. márc. 31. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!