Hetfon lesz 4 hete hogy csaszaroztak nem verzek, semmi muszaj megvarni a 6 hetet a sexel?
Valaki biztos azt mondja majd, hogy ó ne aggódj nem lesz baj, csináljátok csak, én viszont anno kivártam a 6 hetet, mert biztos, ami biztos. A tisztulási folyamat és a visszarendeződés nem csak abból áll, hogy vérzel és ez eláll, hanem odabent még ki tudja mi nem forrt össze.
Szerintem még 2 hetet kibírni nem a világ vége, és jobb mint összeszedni egy kis fertőzést vagy bármit...
De persze te tudod.
ja igazad van tudom,de mar terheseg alatt is szuneteltettuk...
vegulis 2 hetet mar kibirjuk valahogy:)
Szia...én is császáros voltam és előtte is tiltólistás volt nálunk a szex :(
Úgyhogy mi 4 hétig birtuk:)
Óvatosan összebújtunk,nem lett bajom..a dokinak is mondtam,mosolygott rajta:)
Természetesen a Te döntésed,de szerintem,ha nics vérzés,fájdalom stb...nem hinném,hogy ártalmas lenne:)
császár után arra kell vigyázni h a hasadat ne nyomja és ne erőltesd meg mert hiába a 4-6 hét még fájdogálhat ha megerőlteted, ha a vérzés megszűnt az jó -- könnyebb a higiénia is
viszont nem csak bebújós aktus lehet, a sexnek sok-sok formája ismert ami örömet okoz, lehet fantáziálni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!