Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hetfon lesz 4 hete hogy...

Hetfon lesz 4 hete hogy csaszaroztak nem verzek, semmi muszaj megvarni a 6 hetet a sexel?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Valaki biztos azt mondja majd, hogy ó ne aggódj nem lesz baj, csináljátok csak, én viszont anno kivártam a 6 hetet, mert biztos, ami biztos. A tisztulási folyamat és a visszarendeződés nem csak abból áll, hogy vérzel és ez eláll, hanem odabent még ki tudja mi nem forrt össze.

Szerintem még 2 hetet kibírni nem a világ vége, és jobb mint összeszedni egy kis fertőzést vagy bármit...

De persze te tudod.

2012. ápr. 11. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, muszáj. A vérzés megszűnése inkább hüvelyi szülés után informatív, császár után nem ehhez kötött a hat hét. Várd ki.
2012. ápr. 11. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:

ja igazad van tudom,de mar terheseg alatt is szuneteltettuk...

vegulis 2 hetet mar kibirjuk valahogy:)

2012. ápr. 11. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia...én is császáros voltam és előtte is tiltólistás volt nálunk a szex :(

Úgyhogy mi 4 hétig birtuk:)

Óvatosan összebújtunk,nem lett bajom..a dokinak is mondtam,mosolygott rajta:)

Természetesen a Te döntésed,de szerintem,ha nics vérzés,fájdalom stb...nem hinném,hogy ártalmas lenne:)

2012. ápr. 11. 22:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem, de kivártuk a 6 hetet. Igaz, hogy a végén már visszafelé számoltuk a napokat:) De jobb a biztonság! Az alhasi vérbőség nem hiányzik egy hasi műtét után nem sokkal.
2012. ápr. 11. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:
irigyellek benneteket,hogy szülés után így kívántátok a sexet.én a hátam közepére nem kívántam,pedig előtte hónapokig nem lehetett
2012. ápr. 12. 07:27
 7/7 anonim ***** válasza:

császár után arra kell vigyázni h a hasadat ne nyomja és ne erőltesd meg mert hiába a 4-6 hét még fájdogálhat ha megerőlteted, ha a vérzés megszűnt az jó -- könnyebb a higiénia is

viszont nem csak bebújós aktus lehet, a sexnek sok-sok formája ismert ami örömet okoz, lehet fantáziálni :-)

2012. ápr. 12. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!