Anyukak, kismamik! Ti hogy neztek ki?
Ugyertem, milyen a hajatok, milyen szinu, hosszu, hogyan szeretitek hordani, milyen szinu a szemetek, hol szerettek vasarolni, milyen ruhakat hordtok, stb.
Anyukak, esetleg, mi valtozott rajtatok azota, miota megszultetek(pl. rovidebb lett a hajatok, vagy barmi
Csak kivancsisag, vegulis ez egy anonim oldal :)
33 éves vagyok, 2 fiam van, 7 és 4 évesek.
Barna hajam van, amit nemrég el kellett kezdenem festeni, mert sajnos megjelent pár ősz hajszál :( Amúgy vállig érő, tépett fazonra van vágva és szögegyenes.
Magas vagyok (174 cm) és jelenleg 6 kg-val több, mint a 2. gyerek születése után, mert 1,5 éve felrakattam egy Mirena spirált és az sajnos összezavarta a szervezetem.
Amúgy nem gáz, mert tök arányosan oszlik el, csak sajnos 1 számmal nagyobb ruhát kell hordanom.
Vásárolni sok helyen szoktam: H&M, C&A, Orsay, New Yorker, Takko stb, a lazán elegáns cuccokat szeretem. Szoknyát, magassarkút ritkán hordok, de ettől függetlenül nőiesen öltözködöm. A tapadós farmer és a lovaglócsizma most a kedvencem, mert bármit fel lehet hozzá venni. Egy pólóval sportos, egy tunikával csinos, egy blúzzal pedig elegánsabb. Hozzá egy szép kardigán és kész.
A hajam sokféle volt már: derékig érő is és állig érő Victoria Beckham forma is és sokáig melíroztattam, de csak a barna több árnyalatából :)
Nekem a gyerekek (és 25 éves korom) előtt nagyon jó alakom volt, egy deka plusz kiló sem volt rajtam és konkrétan bármit ehettem, semmi sem ártott, ill. ha fel is szedtem pár kilót, szinte pillanatok alatt, észrevétlenül megszabadultam tőle. Rengeteg gyorskaját és értéktelen szénhidrátot ettem, akár éjjel 2-kor is, csak cukros üdítőket ittam, hétvégente pedig bulizni jártam, ahol mindig lecsúszott valami alkohol is, tehát az egészséges táplálkozást hírből sem ismertem.
Akkor kezdtem csak el kiművelni magam ebben a témában, amikor terhes lettem a nagyobbik fiammal. Azóta odafigyelek, hogy mikor-mit eszem, megszerettem a teljes kiőrlésű lisztet, nem eszem cukrot, hanem steviát és xylitet használok helyette, csak vizet iszom, rengeteg zöldséget eszem, húsból csak soványat vagy halat, alkoholból kb. 2 havonta 1 pohár bort, mégis mindkét gyerekkel 16 kilót híztam és most 10 kilóval több vagyok a gyerekek előtti súlyomhoz képest.
Mondjuk aki nem ismert előtte, az még így sem mondja meg, hogy van gyerekem, ráadásul 2, de azért nekem elég rossz érzés.
Konkrétan salátán és vízen kéne élnem ahhoz, hogy lefogyjak :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!