Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, kismamik! Ti hogy...

Anyukak, kismamik! Ti hogy neztek ki?

Figyelt kérdés

Ugyertem, milyen a hajatok, milyen szinu, hosszu, hogyan szeretitek hordani, milyen szinu a szemetek, hol szerettek vasarolni, milyen ruhakat hordtok, stb.

Anyukak, esetleg, mi valtozott rajtatok azota, miota megszultetek(pl. rovidebb lett a hajatok, vagy barmi

Csak kivancsisag, vegulis ez egy anonim oldal :)

2014. jan. 3. 12:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia, nekem fekete hosszú hajam és sötétbarna szemem van. Szeretem kiengedve hordani, csak sajnos a kisfiam (1,5 éves) állandóan tépi, így be van copfozva általában.

Vásárlásra sajnos már régóta nem volt időm/pénzem..Így a régi farmereket hordom főként, de azokkal sincs semmi baj, nem ódivatúak..:) Mostanában - mivel kismama vagyok - a lezserebb ruhákat részesítem előnyben.

Mi változott rajtam? Hát maradt pár plusz kg, de majd lemegy..:) Remélem..:)

2014. jan. 3. 12:18
 2/22 anonim ***** válasza:
Hosszú, göndör, barna hajam van, barna szemem. Az arcomból eltűzök hullámcsattal két tincset, hogy ne hulljon előre, de amúgy elengedve hordom. Vásárolni olcsó helyeken vásárolok, számomra a ruha nem hordoz értéket. Keresem az akciókat, akár neten, akár kisebb boltokban. A tiszta, rendes ruha alap, de a márka nem érdekel. Kényelmes, praktikus ruhákat hordok, farmert, pólót, pulcsit. Sportos dolgokat. Nem változott rajtam semmi szülés óta, pontosan olyan vagyok, mint előtte. Stílusra, méretre, stb. :) minden szempontból. Csak a szabadon eltölthető időm kevesebb :)
2014. jan. 3. 12:22
 3/22 anonim ***** válasza:

Szia!Anyuka vagyok,27 éves,másfél éves a kislányom.

A hajam eredeti szőke,a derekamig ér.Nagyon változatosan hordom,néha lófarokba van,van,hogy kontyba,esetleg behullámosítom,sokat van kiengedve is.A szemem tengerkék.Vásárolni C und A,H und M,New Yorker és hasonló helyeken szeretek.Általában farmert hordok,egyszerű pólóval,csizmával,vagy cipővel.A hajam ugyanolyan hosszú,talán kevesebbet sminkelek mint eddig,más nem változott.

2014. jan. 3. 12:23
 4/22 A kérdező kommentje:
Es azt is irjatok oda lecci, hogy mennyi idos a gyerkoc :)
2014. jan. 3. 12:31
 5/22 anonim ***** válasza:

Szia, én 27 éves vagyok, 2 éves a kislányom és most várom a kisöccsét. Kb hátközépig érő barna, hullámos hajam van, általában kontyban hordom, mert nekem az a legkényelmesebb, főleg, hogy a szülés óta nincs is annyi hajam, mint előtte.. :( (Mondjuk előtte se volt sok.. :() A szemem pedig zöld. Vásárolni ott szoktam, ahol épp megtetszik valami, ha turkálóban akkor ott, ha a zarában akkor ott. Nem öltözöm túl elegánsan, itthonra és a játszótérre nem is kell. Még nincs pocakom a babával, így tudom a régi ruháimat hordani, általában farmer és valami hosszított derekú felső van rajtam, és egy egyszerűbb cipő, amit nem sajnálok a játszón se. Sminkelni is szoktam, de csak minimálisan, egy kis korrektor, púder és szempillaspirál, és az elengedhetetlen parfüm. :)

Változni nem nagyon változott semmi, még a ruháim se változtak nagyon nagyot, mert előtte is laborban dolgoztam, ott úgy is át kellett öltözni.

2014. jan. 3. 12:36
 6/22 anonim ***** válasza:

Nekem eredetileg sotetszoke hajam van, most 2-3 arnyalattal vilagosabbra van festve, es kb. hatkozepig er, a szemem pedig sotetkek. Ruhaknal a divatos es csinos vonalat kovetem(legalabbis probalom kovetni:)), vasarolni H&M, Bershka, Tally Weijl, ilyen helyeken szoktam vasarolni. Nem hiszem, hogy barmi is valtozni fog rajtam a szules utan.

23 eves vagyok, 22 hetesek az ikreim :)

2014. jan. 3. 12:47
 7/22 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok,festett fekete derékig érő hajam van.Sajnos az eredeti hajam már nagyon őszül,így viszont nagyon szép.Kiengedve nem szoktam hordani csak alkalmakkor,szépen beszárítva.Hétköznapokra fel van csatolva hátul egy nagyobb csattal vagy befonom,copfba kötöm stb.

Szemem sötétbarna.Sminkelni mindig szoktam,kb 2-3 perc,otthonra is.: korrektor,ha kell,szemceruza és szemhéjpúder(sötét színű,szürkés árnyalatú,csillámos)

Körömet otthon csinálom,zselés,mert az eredeti nagyon törik és mióta eszemet tudom,rágtam.Ezt legalább békén hagyom

Vásárolni turiban szoktam legtöbbször,vannak "bejáratott" helyeim.Vagy a neten keresgélek,nagyon szép babaruhákat is találtam már.Alsóneműt,cipőt,zoknit ilyesmit mindig újat veszünk:tesco,kínaik elsősorban.

Ha meglesz a baba,szerintem kb. ugyanígy lesz minden.

2014. jan. 3. 12:49
 8/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Kismama vagyok, 14 hetes. Természetes világosbarna, fül alá érő hajam van, hátul felnyírt, bár már kicsit nőtt azóta. Sajnos 2 naponta zsírosodik. Szinte csak kiengedve tudom hordani, néha elcsatolom. Zöldesbarna szemem van.

A ruhavásárlás nálam az elég kellemetlen feladatok közé tartozik. Szinte csak úgy veszek ruhát, hogy előtte nem terveztem, csak séta közben megláttam. Direkt sosem sikerül. Amúgy is ritkán vásárolok.

2014. jan. 3. 13:03
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem hatkozepig ero festett szoke hajam van.(eredetileg vilagosbarna). Valtozatosan szoktam hordani, neha begondoritem, vagy kivasalom, neha befonom(ilyenkor halszalka fonassal, az olyan szep:)), esetleg konty, vagy lofarok. Sminkelni mindig szoktam, alapozo, szemspiral, szemceruza v. tus, pirosito, szajfeny v. ruzs. Es persze parfum :)

Vasarolni H&M, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Reserved, ezeken a helyeken szoktam, nagyon figyelek az alakomra, hogy a terhesseg alatt lehetoleg ne jojjon fel pluszkilo, igy nagyreszt tudjam hordani a regi ruhaimat majd a szules utan is :) Sok valtozas nem lesz, legalabbis remelem, annyi, hogy bar hianyzik, de a mukormomet leszedettem(hosszu volt es hegyes, ami nem a legidealisabb egy baba ellatasahoz), de majd ha nagyobb lesz a gyerkoc, mindenkeppen ujra megcsinaltatom :)

22 eves vagyok, elso baba lesz, a 16. hetben jarunk :-)

2014. jan. 3. 13:06
 10/22 anonim ***** válasza:

Szia!!

27 éves vagyok van egy 6 éves kislányom és egy 4 hónapos kis fiam. Hajam Barna eredeti nem festetem, derekamig ér.

Mivel a kis fiam állandóan tépi és egy kis baba mellett nem lehet kiengedve hordani ezért álltalában copfba hordom , vagy kontyba , vagy befonom.

Karácsonykor volt csak kiengedve és begöndöritve. Szilveszterkor is ki volt engedve és krepelve volt.

Vásárolni magamnak mostanában nem vásároltam nagyon nincs miből. A kis fiamnak aprod és jofogas oldalakon vásárolok nagyon szuper ruhákat. Kislányomnak álltalában kínainál vagy neten vásárolok disney ruhákat amikért nagyon oda van .

Mi változott egy pár kg fölösleg van rajtam a szoptatás miatt . Öltözködésem ugyan olyan mint a terheség elött volt.

2014. jan. 3. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!