Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, kismamik! Ti hogy...

Anyukak, kismamik! Ti hogy neztek ki?

Figyelt kérdés

Ugyertem, milyen a hajatok, milyen szinu, hosszu, hogyan szeretitek hordani, milyen szinu a szemetek, hol szerettek vasarolni, milyen ruhakat hordtok, stb.

Anyukak, esetleg, mi valtozott rajtatok azota, miota megszultetek(pl. rovidebb lett a hajatok, vagy barmi

Csak kivancsisag, vegulis ez egy anonim oldal :)

2014. jan. 3. 12:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%

Szia!

24 éves vagyok 2,5 éves a kisfiam.

Váll alá érő tépett melírozott, gesztenyebarna hajam van,oldalfrufruval,kiengedve hordom, a melírcsíkok rózsaszínűek bár pár mosás után szőke amíg újra be nem színezem.Barna a szemem,a H&mben,C@Aban,Takkoban stb. szeretek vásárolni.Szoknyát ritkábban hordok,inkább nyáron akkor rövidnadrágot is,toppokat,pólót,blúzt,inget,babacipő,szandál,papucs,sportcipő.Hidegebb időben farmer nadrág lehet kék,zöld,fekete,szürke,barna,pólót,hosszú ujjú felsőt,pulóvert,csizmát,hosszabb kabátot sállal,kesztyűvel ha nagyon hideg van sapka.

Nem lett rövidebb a hajam sőt mióta meg van a fiam most volt életemben a leghosszabb hajam.Sportosan vagyok nőies,semmi nem változott a külsőmön csak annyi,hogy benőtt a fülem nem tudok fülbevalót hordani és még nem jutott el újra kilövetni.Sminkelek,szempillaspirál,szemhéjtus,korrektor,ha kell egy kis alapozó is de azt ritkán szerencsére szép az arcbőröm,mindig olyan 18 évesnek néznek.

2014. jan. 3. 13:30
 12/22 anonim ***** válasza:

A baba 8 hetes, a hajam hosszú és barna, szemem sárgászöld.

Maradt rajtam 10 kiló, ezért még csak cipőket vásárolok:)) csak két farmert vettem, mert a szülés előtti holmik még nem jók, erre az "alkatra" meg nem akarok vásárolni.

Fodrászhoz, manikűröshöz eljárok ha a fiatalember épp elenged:)

2014. jan. 3. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:

Nekem egyenes hajam van, hát középig ért, de szülés után pár hónappal levágattam V. Beckham stílusúra, mert mindig is rövidet akartam, így fiatal anyukának nézek ki és nem kislánynak. :) Szőkésbarna hajam van, de festem középszőkére. A szemem világosbarna.

Cipőt a CCC-ben és a Deichman-ban vásárolok, ruhát a kínaiban, H&M, C&A, F&F, ahol épp normális áron van megfelelő. Farmert hordok csinosabb felsővel, ha sétálni megyek a környékre, akkor is farmer, de kényelmes felsővel. Cipőt is csinosabbat, divatosat hordok, de csak kicsi sarokkal, vagy éktalpút, mert magas sarkúban nem tudok menni rendesen :)))

Szülés óta a hajam hossza változott, meg a lábméretem lett 1-el nagyobb :(((.

Terhesség előtt mindig is hízni akartam, m elég vékony voltam, most elégedett vagyok a súlyommal, bár maradt egy kis pocakom, az eltűnhetne, de egyelőre makacsul tartja magát. :/

Sminkelni is terhesen és szülés óta is sminkelek, mint előtte, smink nélkül túl natúr az arcom, jobban érzem magam sminkben (persze otthon nem).

33 éves vagyok, 11 hós a baba, első gyerek

:)

2014. jan. 3. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:

38 éves vagyok, egy 3 és egy 1 éves gyerekem van. Vékony vagyok és magas. A hajam festett szőke kleopátra fazon. Szeretem a szűk, sztreccses farmerokat, jól kihangsúlyozzák a lábaimat. Csinosan, de egyszerűen öltözöm, és itthon is figyelek rá, hogy ne legyek topis.

A c&a-ban szeretek vasárolni, vagy a Tescoban. Szerencsére a terhességem előtti ruhák is jók rám.

2014. jan. 3. 13:57
 15/22 anonim ***** válasza:

szia!Én ugyan úgy nézek ki mint terhesség előtt.Két fiam van 1 és 5 évesek .170cm és 58kg vagyok.A hajam sötétbarna,mellig ér,szemem barnás-zöld.Göndör hajam van amit vasalok ,általában kiengedve hordom vagy halszálkába be fonom.

Imádok vásárolni ,amit havi szinten meg is teszek.Kedvenc üzleteim :H&m,Zara,Mango,Stradivarius,Reserverd,Pull and Bear.Csinosan öltözöm fel még a boltba is.Farmer,bluz egy blézerrel ,illetve leggings -farmering-bokacsizma páros.Szinte mindig van rajtam kiegészítő,kendő vagy statement nyaklánc formájában.Körmöm pedig mindig pirosra van lakozva.

24 éves anyuka

2014. jan. 3. 14:12
 16/22 anonim ***** válasza:
Szia! Barna, hosszu hajam van, szinte mindig kiengeve hordom, de neha hullamos, neha vasalom. Zold a szemem, alap sminket minden nap, itthon is hordok (bb krem, szempillaspiral), a ferjem munkaja miatt viszont gyakran jelenunk meg kisebb-nagyobb esemenyeken, ilyenkor erosebben sminkelek, es lazan elegans stilusban jelenek meg. A mindennapokon is noiesen oltozkodom, vasarolni gyakorlatilag harom helyen szoktam: zara, mango, h&m, cipot esetleg neha a tamarisbol. A kislanyom is innen oltozik, o most 20 honapos. Mi valtozott... ? Nem tudom, a hajam mindig valtozik, kb. 3 havonta mas a szine es a formaja, de hosszra mindig ugyanolyan, valamivel vall ala ero. :) es persze valtozott az oltozkodesem, baba elott elegansabban oltozkodtem, mot azert lazitottam, bar sokak szerint ugyanolyan a stilusom anyukakent is. Tobbet hordok farmert es lett egy uggom, amit iszonyu hidegben neha beuzemelek. Kivul nem valtoztam, belul rengteget.
2014. jan. 3. 14:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja, 25 vagyok.
2014. jan. 3. 14:28
 18/22 zabmester ***** válasza:

Majdnem vállig érő, tépett, világosbarna haj (nemrég vágattam le, eddig elég hosszú volt), kékeszöld szem, nem vagyok túl magas, testalkatra mondjuk, hogy átlagos.

Az öltözködésem elég változó, néha hetekig csak farmer és sportcipő, utána meg előjön a csiniskedés :D Mondjuk nem vagyok divatőrült, de ha nőcis kedvemben vagyok, akkor ilyen pin-up stílusban teszem ezt meg :)

Hm, hogy mi változott... hát a hajamat nem vágattam le amiatt, mert gyerekem van, sőt, akkor kezdtem növeszteni a tüsi sérómat, amikor a fiam született. Most csak azért vágattam le, mert kellett már némi változatosság, de ezt nehéz lenne a fiam születésével összekombinálni, mert már hat éves :D Mondjuk ami változott, az talán az, hogy azóta nincs pink meg hasonló hajam, meg nem hordok már bakancsot :D

2014. jan. 3. 16:28
 19/22 zabmester ***** válasza:
Ja, 26 vagyok :) És ha már üzletet kell mondani, akkor talán H&M, C&A, de inkább neten rendelek, meg turiba járok, mert imádok kincseket találni.
2014. jan. 3. 16:30
 20/22 Julie S ***** válasza:
A lányom 3 hónapos múlt, én 29 éves vagyok. Rövid (pixie-féle) hajam van, természetes barna, mert pár éve meguntam a hajfestést, szétborzoltan szeretem hordani. Zöldesbarna a szemem. H&M, pimkie, Terranova, New Yorker-ben szoktam leginkább ruhákat venni, de főleg egyszerű darabokat. Ezen kívül a Decathlonból is vannak cuccaim, meg túraboltokból, ha valami strapabíró kell. Sportos-csinosan öltözködöm, sok farmerem van, meg rövid miniszoknyáim, de azokat is sportos szereléssel hordom. Minimálisan sminkelek. A szülés óta csak a mellem lett egy kosármérettel nagyobb, más nem változott.
2014. jan. 3. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!