Nem értem, miért kell egy kisgyereknek a szülei között aludnia, ha beteg?
# 8/9
Még régebben meg egyszerűen megölték a beteg gyereket. Mit számít egy ilyen kérdésnél mi volt 100-200éve? Szerencsére azért azóta nagyon sokat fejlődött a világ.
"Ha egyszer is megengedik neki, onnantól többször kérni fogja, és jogosan fog hisztizni, ha nem engedik neki."
És az neked egy rettenetes, szörnyű probléma hogy többször fogja kérni, hogy melletted aludhasson, ha baja van? Mert akkor nem tudom, minek neked gyerek. Talán hogy eltartson öregségedre? Hát ha ezt kapja tőled, akkor te is ezt fogod visszakapni.
"Ismerek olyan gyereket aki még 19 évesen is az anyjával alszik."
Én meg ismerek többet aki időnként a szüleivel alszik, és mégsem akar minden nap ott lenni. Nem 19 évest természetesen.
'Szerintem a legtöbbünknek felnőttként is jobban esik, ha törődnek vele, vannak mellette, ha beteg '
Én attól is rosszul vagyok, ha valaki annyit mond, hogy "majd én ápollak". Kösz nem, ilyenkor legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznék, mert ha valaki a közeleme jön, csak még rosszabbul leszek.
"És az neked egy rettenetes, szörnyű probléma hogy többször fogja kérni, hogy melletted aludhasson, ha baja van? Mert akkor nem tudom, minek neked gyerek. Talán hogy eltartson öregségedre?"
Nem akarok gyereket, soha nem is akartam. Az ilyen kérdések csak megerősítenek ebben.
Mert a gyereket megnyugtatja az anyja közelsége, ergo gyorsabban gyógyul.
OFF:
"Nem akarok gyereket, soha nem is akartam. Az ilyen kérdések csak megerősítenek ebben."
Akkor mit keresel itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!