Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem értem, miért kell egy...

Nem értem, miért kell egy kisgyereknek a szülei között aludnia, ha beteg?

Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 21:48
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%

# 8/9

Még régebben meg egyszerűen megölték a beteg gyereket. Mit számít egy ilyen kérdésnél mi volt 100-200éve? Szerencsére azért azóta nagyon sokat fejlődött a világ.

2014. jan. 2. 22:07
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

"Ha egyszer is megengedik neki, onnantól többször kérni fogja, és jogosan fog hisztizni, ha nem engedik neki."

És az neked egy rettenetes, szörnyű probléma hogy többször fogja kérni, hogy melletted aludhasson, ha baja van? Mert akkor nem tudom, minek neked gyerek. Talán hogy eltartson öregségedre? Hát ha ezt kapja tőled, akkor te is ezt fogod visszakapni.

"Ismerek olyan gyereket aki még 19 évesen is az anyjával alszik."

Én meg ismerek többet aki időnként a szüleivel alszik, és mégsem akar minden nap ott lenni. Nem 19 évest természetesen.

2014. jan. 2. 22:08
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez akkora hülyeség, hogy attól kapja el a szülő, ha együtt alszanak! Könyörgöm, egész nap ő gondoskodik arról a beteg gyerekről, ő tartja a karjaiban, ő eteti, ő törli ki a seggét, ha arra se képes betegen, ő segít neki orrot fújni, köhögni, hányni..... nem az együtt alvástól fogja elkapni!!
2014. jan. 2. 22:09
 14/29 anonim válasza:
5%
Hogy összenyomják a gyereket, és ők is betegek legyenek.
2014. jan. 2. 22:10
 15/29 anonim ***** válasza:
13%
Mert sokan azt hiszik, hogy ez jó a gyereknek. Semmikor nem j a szülőkkel aludni a gyereknek. Nem kell lustának lenni, ha fel kell kelni a beteg gyerekhez.
2014. jan. 2. 22:10
 16/29 anonim ***** válasza:
20%

'Szerintem a legtöbbünknek felnőttként is jobban esik, ha törődnek vele, vannak mellette, ha beteg '

Én attól is rosszul vagyok, ha valaki annyit mond, hogy "majd én ápollak". Kösz nem, ilyenkor legszívesebben egy lakatlan szigetre költöznék, mert ha valaki a közeleme jön, csak még rosszabbul leszek.

2014. jan. 2. 22:13
 17/29 anonim ***** válasza:
16%
Ja igen, és Afrikában ugye olyan boldog és egészséges emberek vannak! Még véletlenül sem az erőszak, éhezés, aids, tudatlanság meg ehhez hasonlók mennek. Ilyen alapon régen banánon veszekedtünk a fán, akkor most is azt kéne! Csak azért mert valami volt régen, vagy valakinek rosszabb nálunk, nem azt jelenti, hogy azt csak úgy lehet csinálnui.
2014. jan. 2. 22:16
 18/29 anonim ***** válasza:
8%

"És az neked egy rettenetes, szörnyű probléma hogy többször fogja kérni, hogy melletted aludhasson, ha baja van? Mert akkor nem tudom, minek neked gyerek. Talán hogy eltartson öregségedre?"

Nem akarok gyereket, soha nem is akartam. Az ilyen kérdések csak megerősítenek ebben.

2014. jan. 2. 22:24
 19/29 anonim ***** válasza:
13%
18-as vagyok. Hozzátenném, hogy én viszont voltam gyerek, és láttam, hogy nevelnek a szüleim, és meg tudom állapítani, hogy szerintem mi volt jó és rossz a nevelésükben. A külön altatást speciel jónak tartom.
2014. jan. 2. 22:24
 20/29 anonim ***** válasza:
77%

Mert a gyereket megnyugtatja az anyja közelsége, ergo gyorsabban gyógyul.

OFF:

"Nem akarok gyereket, soha nem is akartam. Az ilyen kérdések csak megerősítenek ebben."

Akkor mit keresel itt?

2014. jan. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!