Mert jobban érzi magát tőle, megnyugtatja a szülei közelsége?
Speciel én nem vagyok azon az állásponton, hogy a gyereknek a szülők ágyában a helye, sőt, de ha beteg azért megengedhető...
Szerintem a legtöbbünknek felnőttként is jobban esik, ha törődnek vele, vannak mellette, ha beteg (mármint napközben), ösztönösen nem szeretünk ilyenkor egyedül lenni.
2014. jan. 2. 21:53
2/29 anonim válasza:
Mert gondolom még nincs gyereked.
2014. jan. 2. 21:55
3/29 anonim válasza:
Amíg bejelentkeztem az első válaszoló leírt mindent! :)
2014. jan. 2. 21:55
4/29 anonim válasza:
A szülő is nyugodtabb, hogy közelben a gyerek, érzi pl. ha belázasodik, stb...
2014. jan. 2. 21:56
5/29 anonim válasza:
Na ez a "tökölés"
6/29 anonim válasza:
Én sem értem. Így még nagyobb eséllyel kapja el mindkét szülő, és nem elég, hogy a gyereket ápolni kell, még ők sem fognak a lábukon állni normálisan. Amúgy se aludjon egy gyerek a szülei közt, soha, semmiért. Első perctől a saját ágyában legye és tanulja meg, hogy az a helye. Ha egyszer is megengedik neki, onnantól többször kérni fogja, és jogosan fog hisztizni, ha nem engedik neki. Ismerek olyan gyereket aki még 19 évesen is az anyjával alszik. Anyuka meg apuka már régen elváltak... Nem is tudom miért. Szóval én az egyszeri alkalmat sem támogatom, felesleges, csak kizökkenti a gyereket.
7/29 anonim válasza:
Mert, ha beteg a gyerek rosszul érzi magát és szüksége van a szülőre.. Persze be lehet rohangálni hozzá 10 percenként, de lehet jobb lenne, ha a szülőkkel aludhatna és akkor talán nem arra koncentrál, hogy rosszul van és hol van anyu, hanem eltud aludni, ami fontos egy beteg gyerek esetében. Ha elaludt vissza lehet vinni a saját kiságyába.
2014. jan. 2. 21:57
8/29 anonim válasza:
Régen még három generáció aludt egy szobában mert nem telt mindenkinek külön lakásra. Ennek ellenére felnőttek, nem lett anyakomplexusuk és nem lettek aberráltak. Afrikában a szegény részeken még mindig együtt alszanak a gyerekek a szülőkkel ugyanezen okok miatt.
2014. jan. 2. 22:02
9/29 anonim válasza:
Akár velem alszik, akár nem, én mindig elkapok mindent a gyerektől. Egyébként azért jobb, ha velem alszik, mikor beteg, mert egyrészt nyugodtabb, másrészt folyamatosan tudom figyelni, nem kell állandóan a szobájába mennem. Most, hogy baba is van, egyébként is kelek hajnalban, nem aludt velem, de beállítottam a telefont több ébresztésre, mert napokon keresztül nem ment le a láza.
Amikor fulladt, neki sem, nekem se volt mindegy, hogy azonnal észreveszem, vagy nem. 7 m van a két szoba között.
2014. jan. 2. 22:05
10/29 anonim válasza:
én betegen nagyon sokáig anyáéknál aludtam.
Plusz ha a éjszaka felébredtem, nyöszörögtem vagy valami akkor anya egyből felébredt és fent volt velem vagy valami. A szomszéd szobában akár széthányhattam volna az agyam sem hallották volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!