Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá? Természetes...

Mit szóltok hozzá? Természetesen az első babára gondolok.

Figyelt kérdés
[link]
2014. jan. 1. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

az albérlet nem értem, hogy függ össze a csórósággal..

mi is abban élünk, de nem vagyunk se tanulatlanok, se csórók..

és a kislányomat se a semmire és segélyekre szültem.

2014. jan. 1. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az albérlet nem jelent csóróságot.

Az viszont gáz, amikor valakinek konkrétan nincs hol lakni, albérletet nem tud fizetni, munkája nincs, munkaviszonyt nem tud felmutatni, és védekezni is képtelen.

És igen, a pici babának joga van az élethez, de az ilyen szülőnek vajon van joga ahhoz, hogy így indítsa el a gyerekét az életbe?

Lehet itt meghatódni, hogy milyen szép az, hogy 21 éves édesanya, és 3 gyerek... De fel tudja nevelni őket? Nyilván nem... Nyilván a semmire szült...

Nálunk van egy 17 gyermekes család, minden évben riportot készítenek velük a tévében, hogy milyen szép is ez, milyen idilli. Egy komfort nélküli 2 szobás tanyán élnek, apuka alkalmi munkákból tartja fenn a családot. Egy gyerekjólétis ismerősöm mesélte, hogy mennyire gáz az a család, és megközelítőleg sincs akkora idill, mint ahogy a riportban sugallják. Szegény gyerekek... Rohadnak a falak, több km-re laknak a várostól. Tényleg idilli...

2014. jan. 1. 22:36
 13/18 A kérdező kommentje:
De gazdagságot se...utána az anyaotthon következik, majd a híd!
2014. jan. 1. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
kérdező, te szerintem nem vagy 100-as.
2014. jan. 1. 23:26
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem abban hogy valaki albèrletben èl, nem csòrò ès legfőkèppen nem tanulatlan! Inkàbb te vagy a buta hogy ilyeneket gondolsz, lenèzed a màsikat!! Undoritò!!!
2014. jan. 1. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
nézz szét Európában és teljsen természetes , hogy valaki albérletben él.
2014. jan. 2. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
50%

Én amondó vagyok, senki ne szóljon meg senkit. Sose tudhatod, te, mint okos és felelős szülő hova lyukadsz ki 20 év múlva és azt sem tudhatod ez a 21 éves 3 gyerekes hol köt ki 20 év múlva. Nehogy visszájára forduljon a dolog.

Gondolom te a gyest visszautasítottad! És mindenki, aki itt felelős szülő!

Miért nem tud mindenki saját magával foglalkozni.

Nekem átlag családom van, nem anyaotthonos stb. és munkánk is van, de baromira nem azzal ütöm el az időt hogy másokat fikázzak le.

2014. jan. 2. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.. a válaszomon mi lepontozni való volt? az, hogy nem segélyre szültem, vagy az, hogy albérletben élünk?

esküszöm nem értem..

2014. jan. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!