Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ezt érdemlem, hogy...

Tényleg ezt érdemlem, hogy hozzámvágja a dolgokat?

Figyelt kérdés
Párom eddig nem volt aggresszív. Most szívatta ki a kislányom orrát, de már vagy 1-2 perce és nagyon sírt. Odamentem, hogy ne szívassa már olyan sokáig, erre ha nem hajolok el, hozzámvágja az orrsziporszi kemény végét :-( Most ez normális? Én voltam a hülye, hogy szólni mertem?
2014. jan. 1. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gondolkozott ,biztos nem akart bántani.

Inkább segíts neki ilyenkor mert elég nehéz fogni a gyereket is és próbálni szívni az orrát.

2014. jan. 1. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem szívta folyamatosan két percig, mert ellenkezett a kicsi, ezért volt a párod dühös.

Egyedül nekem néha 4-5 percig is eltart, mire le tudom szívni egyáltalán, olyan nehéz egyszerre tartani/lefogni a gyereket, és szívni is rendesen.

A másik: ha nem voltál végig ott, nem láthattad, hogy mennyire volt sikeres az akció, márpedig ez elég fontos, hogy ne legyen a náthának szövődménye. Persze kicsit túlzás volt a megdobás, de gondolom, nem sérültél meg komolyan.

2014. jan. 1. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
97%

Ha volt benne cucc, miért nem szívasssa sokáig? Igaza volt a párodnak, a gyerek egészsége a lényeg, az , hogy sír, hát istenem. Nem kell beleszólnod, nem az agyát szívta volna ki. Örülj, hogy szívatta és rendesen, nem hagyta félbe, beleszáradt dologgal vagy teli takonnyal. A sírásba még senki nem betegedett bele, a lerakódott takonyba viszont igen.

Kicsit lazábban! BUÉK!:)

2014. jan. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!