Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen dolgokat...

Szerintetek milyen dolgokat nem érdemes tiltani?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, nem jó mindent tiltani, vannak dolgok, amiket ha megtesznek, utána nem érdekli őket.

Ti mit engedtek? Miért nem szóltok, amiért más esetleg igen, de szerintetek felesleges?

2013. jan. 23. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Amivel alapvetően nem csinál kárt, és nem árt vele magának. A kisfiam egyéves, és a legújabb bulija, hogy kipakolja a szekrényből a műa.tálakat. Ezzel bajt nem csinál, magának nem árt vele. Viszont a fűszeres szekrénybe nem engedem benyúlni, meg a hűtőt nyitogatni.
2013. jan. 23. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Most hirtelen az jutott eszembe, hogy nálunk szabad az ágyon ugrálni. Ezt sosem tiltottam neki, nagyon ritkán jut eszébe.
2013. jan. 23. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
2. vagyok. Műanyag kotli pakolás nálunk is van. Én is úgy vagyok vele, hogy amivel nem csinál magának bajt, nem sértheti meg magát, azt szabad neki.
2013. jan. 23. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én forditva fogalmaznám: azt csak TILTOM meg, ami veszélyes rá vagy másra nézve, de a tiltás nálam azt jelenti, hogy minden rábeszélés nélkül közlöm, hogy NEM SZABAD, és ezt be is kell tartani.

AMi csak szerintem jó lenne, hogy ugy legyen, ahogy nekem tetszik, azt meg lehet beszélni, elmagyarázni, ami ihgazán fontos, ott az, hogy "NEM" azonnal kell, hogy müködjön.

2013. jan. 23. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
szétpakolhat, kipakolhat a szekrényből, belemehet a pocsolyába, ugrálhat a kanapén, cumizhat 3,5 évesen, locsolhat a kádban, ehet a szobában, ragaszthat bútorra, játékokra matricát, crayola filccel összefirkálhatja magát, engem, motorozhat a lakásban, évszaknak megfelelően kiválaszthatja a ruháját,
2013. jan. 23. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk lehet az ágyon ugrálni, de csak a mi franciaágyunkon, sehol máshol nem engedem! (sem a mamáknál, sem ismerősöknél, sem az ő saját ágyán - 110 cm magasan van)

Ehet az ágyban néha - mert én is sokszor eszek ott sajnos.

Nézhet tv-t reggel este mesét.

Itthon nem pisilhet állva, máshol ahol megengedik felőlem...

Ehet a földön gyümölcsöt játszás közben.

Csak pár játékot tűrök meg szétpakolva, utána össze kell raknia ha mással akar játszani

Pici korában engedtem, hogy játszon az ajtóval - ügyesen megtanulta az ajtómozgás határait, így nem ütötte meg magát

Beengedem a konyhába, van, hogy együtt főzünk.

Pocsolyába csak gumicsizmában mehet.

Én megengedném, hogy ami otthon leesik a földre, azt felvegye és megegye - apja nem engedi, persze van benne valami, hogy akkor máshol sem eszik a földről...

Hirtelen ezek jutottak az az eszembe.

2013. jan. 23. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
5. ezt nem értem. Ezt lehet nálatok? Én némi gúnyt éreztem belőle!
2013. jan. 24. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:

5. vagyok

igen ezt lehet

nem, nincs benne gúny, nem volt ilyen szándékom, csak leírtam, hogy nálunk mit lehet

melyik ütötte ki a biztosítékot? :)

2013. jan. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!