Szerintetek milyen dolgokat nem érdemes tiltani?
Úgy gondolom, nem jó mindent tiltani, vannak dolgok, amiket ha megtesznek, utána nem érdekli őket.
Ti mit engedtek? Miért nem szóltok, amiért más esetleg igen, de szerintetek felesleges?
Én forditva fogalmaznám: azt csak TILTOM meg, ami veszélyes rá vagy másra nézve, de a tiltás nálam azt jelenti, hogy minden rábeszélés nélkül közlöm, hogy NEM SZABAD, és ezt be is kell tartani.
AMi csak szerintem jó lenne, hogy ugy legyen, ahogy nekem tetszik, azt meg lehet beszélni, elmagyarázni, ami ihgazán fontos, ott az, hogy "NEM" azonnal kell, hogy müködjön.
Nálunk lehet az ágyon ugrálni, de csak a mi franciaágyunkon, sehol máshol nem engedem! (sem a mamáknál, sem ismerősöknél, sem az ő saját ágyán - 110 cm magasan van)
Ehet az ágyban néha - mert én is sokszor eszek ott sajnos.
Nézhet tv-t reggel este mesét.
Itthon nem pisilhet állva, máshol ahol megengedik felőlem...
Ehet a földön gyümölcsöt játszás közben.
Csak pár játékot tűrök meg szétpakolva, utána össze kell raknia ha mással akar játszani
Pici korában engedtem, hogy játszon az ajtóval - ügyesen megtanulta az ajtómozgás határait, így nem ütötte meg magát
Beengedem a konyhába, van, hogy együtt főzünk.
Pocsolyába csak gumicsizmában mehet.
Én megengedném, hogy ami otthon leesik a földre, azt felvegye és megegye - apja nem engedi, persze van benne valami, hogy akkor máshol sem eszik a földről...
Hirtelen ezek jutottak az az eszembe.
5. vagyok
igen ezt lehet
nem, nincs benne gúny, nem volt ilyen szándékom, csak leírtam, hogy nálunk mit lehet
melyik ütötte ki a biztosítékot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!