Érdemes 10 hónapos babának járás segitő dolgokat venni?
Szia!
Szerintem drága járássegítőkre felesleges beruházni. Nekünk kislányunk van, mi egy babakocsit vettünk neki, mert azt később is tudja használni, kisfiúknak szoktam látni bevásárlókocsit, de bármi jó aminek négy kereke van és tolható. Mi nem használtuk volna ki, kislányom nagyon hamar elindult, nem volt szükségünk külön járássegítőre. A babakocsit tologatta, meg a kismotort. Feltalálják magukat a babák, találnak ők maguknak járássegítőt - volt , hogy az etetőszéket kezdte el tologatni :))
1,5 éves kislány anyukája (10,5 hónaposan kezdett el stabilan járni)
Szia, nekünk van, de már csak akkor használta, amikor stabilan járt, még most is, másfél évesen ez a legjobb mókája. :D
Sokan dicsérik a bébitaxit, és az nem is olyan drága.
Szia!
Mi kockafaló vízilovat vettünk (teszveszen) és egyetértek az előttem válaszolóval. Járássegítőnek semmiképpen nem jó!! Kisfiam 13 hónapos és most kezdi használni, de csak a "kisautó" funkcióját. Tologatni is csak most kezdte, hogy már stabilan megy, de még így is ott állok mellette, nehogy kiguruljon alóla!
Szia, második vagyok.
Átolvastam a hozzászólásokat, nekem még annyi jutott eszembe, hogy ha mégis mellette döntesz:
nekünk ikeás van, nagyon egyszerű, fa, 2 pozícióba állítható a kar, és az első kerekek nagyon lassúra beállíthatók, nagyon biztonságos, nem esik el vele sehogy sem. És egyetértek azzal is, h felesleges. :D
Az én fiam 15 hósan tanult meg járni, addig mászott, és mióta jár, nem esett el egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!