Hozzátáplálás: Baj, ha 7 hónapos babám megízleli néha azokat a dolgokat, amiket mi eszünk, nem nyeli le, csak megszopogatja?
Figyelt kérdés
5 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, és 1 hete, másfél, azt vettük észre, hogy szinte kinézi a szánkból a falatot kislányunk. Nagyon kíváncsi, eddig nem tudta, hogy mit is csinálunk mi, mikor eszünk, viccből odatettük a szájához néha, de nem nyitotta ki a száját. Most már felismeri, hogy eszünk, és ő is azt akar enni, amit mi. Még csak pépesítettet kap. Mikor kezdhetek el neki adni darabosat? Tegnap este pizzát ettünk, hát szinte csorgott a nyála, olyan aranyos volt. Levettem a tetejéről egy darab sajtot, amire ráragadt egy szalámi is, és megkóstoltattam vele,nagyon ízlett neki, de csak szopogatta. Még húst nem kapott, azt most fogok neki adni a hétvégén először. A rákot is megszopogatta tegnap párom pizzájáról. Amit eddig a szájába raktam, minden ízlett neki, szerencsés vagyok.2011. febr. 24. 09:47
1/4 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz abból,ha azt adod neki,amit ti esztek. Persze nem feltétlen csülökpörköltet vagy szárazbabot.
2/4 anonim válasza:
Nem baj,egy 7hónapos babának már illene mindent ennie, pl. milánóit is össze vagdosva a tésztát húslevest májjal...össze pépelve.stb...
3/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok.És párolt sárgarépát már nyugodtan adhatsz neki meg amit elcsámcsol.Nyugodtan
4/4 A kérdező kommentje:
Hát egy kicsit tudom, hogy túlzásba viszem az óvatoskodást:D Első baba. Még a páromnak se hagyok beleszólást.:S Vettem neki bébi kajába már ilyen tésztásakat is (eddig én főztem rá), lehet, hogy majd az ilyesmit üvegesből ismeri meg, egy-két hétig, aztán adom neki, amit mi eszünk:D Csak még nincs foga. Mondjuk a cicimet így is tudja harapni:D Még 5x szopik egy nap, 4x eszik, szopi általában evés után van, ivás képpen, mert nem nagyon akar mást inni.
Köszi a válaszokat:D
2011. febr. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!