Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Nem féltek, hogy a Ti...

Szülők! Nem féltek, hogy a Ti gyereketek vajon tesz-e fel pucér meg stb. képeket magáról iwiwre, meg myvipre? Eléggé sok tizenéves ezt csinálja.

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 21 éves kismami vagyok. Megmondom őszintén én nem voltam mintakamasz. De nem a qrválkodásra gondolok. Manapság ez népbetegség. És h szexel is , vagy "csak" szűzqrva, majdnem mindegy. Kevés normális tinilányt látok mostanában. 12 évesen cigiznek, 14 évesen már vígan füveznek, 18 évesen jobb esetben már le is szoktak a spuriról... Hogy hol lenne neki jó suli? Én láttam vidéken is ugyanez ment, már akkor mikor én 12-13 voltam, a 8. osok már mindent kipróbáltak, ami az egészségre káros. Itt pesten meg megőrülök tőlük már a buszon, villamoson. És persze ha véletlenűl voltam bulizni (mostanában nem nagyon) ott is volt szerencsém hozzájuk. Tárgyként kezelik saját magukat...

Sajnos!

De szerencsére vannak normális gyerekek is. Mindenkinek remélnie kell, és mindent megtenni érte, hogy az övé olyan legyen. Én már akkor agyoncsapnám a gyerekem ha olyan lenne mint én :D

2009. nov. 29. 14:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszett az utolsó mondatod:D Szerintem Én is így tennék:D Én sem voltam szent, de azért nem ennyire...
2009. nov. 29. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!