Szilveszter egy 8 hónapossal? Csak nekem nem fér bele így?
Először megállapodtunk, hogy semmi felhajtást nem csinálunk, ez az év most erről szól, igazán kihagyhatunk egy szilvesztert. Aztán beszélt pár baráttal a férjem és megjött a férjem kedve a bulizáshoz.
Egyik variáció szerint hozzánk jön 5-6 ember. Én elleneztem mondván azt azért nem várhatjuk a társaságtól, hogy csendben beszélgessenek egész éjjel és egy hangos szó ne essen. Ráadásul vannak dohányosok, szivarosok is, ki van zárva hogy szivarozzanak a lakásunkba.
Másik variáció, hogy mi megyünk a barátokhoz, de ott ugyanez a helyzet. Ráadásul még csak rájuk sem szólhatok ha túl hangosak. És nyugodtan szivaroznának egy lakásban a babával! Ráadásul idegen hely a babának, egész éjjel pattoghatnék hozzá és gyakorlatilag egy zárt szobában a sötétben szilvesztereznék, ahogy a babámat nyugtatom.
Csak én vagyok ilyen anyatigris, vagy szerintetek is kihagyható egy szilveszter a baba miatt.
A páromat természetesen elengedtem szilveszterezni, de nagyon nem akar nélkülem menni. Miért nem lehet megérteni, hogy most az egyszer kihagyom a szilvesztert? Inkább a babánkkal vagyok otthon és megnézek egy jó filmet.
Hozzánk is jönnek a barátok, a 6 hónapos baba mellé. Kaja kész, el van pakolva, meg van terítve.
A kicsit a szobájában lefektetem, ha eljön az ideje, mi a nagyszobában beszélgetünk, társasozunk, iszogatunk.
Cigizni nálunk a baba előtt sem lehetett, eddig is gond nélkül kimentek az erkélyre, most is így lesz.
BÚÉK!
Végül úgy oldottuk meg, hogy én maradok itthon, a babával, a párom meg addig marad ameddig akar. Azt mondta még éjfél előtt hazajön, de majd meglátja, milyen lesz a hangulat.
Meg lehetett volna oldani persze, jöhettek volna, akár mi is mehettünk volna. Egyszerűen csak nem volt kedvem rángatni a gyereket. Én hulla fáradt vagyok, sem készülni, sem bulizni nem volt hangulatom. Ahogy előttem írták, már sokszor buliztam végig a szilveszter, egy nyugis simán belefér. Járunk el itthonról eleget, csak most pont nem így jött ki a lépés.
Úgyhogy bevackoltam magam, lassan alszik a baba is a karomban, beraktam egy jó filmet és lazulok, nekem ez is tökéletes kikapcsolódás.
(Nagyszülőkből csak anyós van a közelben, de tőle jelenleg fél a babánk, úgyhogy egyenlőre szóba sem jöhet ilyen téren, talán majd jövőre.)
Köszi a válaszokat, BUÉK Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!