Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan mennél állatkertbe egy...

Hogyan mennél állatkertbe egy 2 évessel és egy 3-4 hónapossal?

Figyelt kérdés
Van babakocsink, de csak 1, motor, szülökaros tricikli, hordozó kendő, futóbicikli (bár nem hiszem, hogy addig megtanulja használni).
2013. jún. 29. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi most voltunk,igaz a nagy 2,5 a kicsi 9 hónapos de a lényegen nem változtat.

A nagy sétált,vagy apa a nyakába vette,de max 5 percet csücsült, a kicsi a babakocsiban

2013. jún. 29. 13:21
 2/10 Kerria ***** válasza:
95%

3-4 hónapost hordozókendőbe tenném, és egy babakocsit vinnék.

Amikor a 2 éves járkál, nézelődik, akkor a kicsit beletenném a babakocsiba, ha elfárad a nagy, akkor jönne a pici a hordozókendőbe, a nagy meg a babakocsiba. Szerintem így a legegyszerűbb.

2013. jún. 29. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
maximálisan egyetértek a 2-es válaszolóval.
2013. jún. 29. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi voltunk 3 hósunkkal és 2 évesünkkel egésznapos kiránduáson is.

Habár nekünk van testvérfellépö a babakocsihoz, így ha elfáradt a nagy feltudott ülni. A kicsi meg vagy a mózesben volt vagy magamra kötöttem.

2013. jún. 29. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
CSak tudnám mi volt lepontoznivaló az én válaszomban:( Másfél éveskora óta nem hajlandó beleülni a babakocsiba
2013. jún. 29. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi amikor állatkertben voltunk a kicsi 2 éves volt. Nem igazán érdekelte a dolog. 1-2 állatot megnézett, a nyuszikat hosszabban, egyébként a játszótér sokkal jobban érdekelte. Azt hiszem korai volt az ötlet. A majomházba nem mentünk be, mert várandós voltam akkor és nagyon büdösnek éreztem, plusz ahogy ugrált a sok majom a zárt térben szerintem elégge felverte a port minden egyébbel együtt, ami nem hiányzott senkinek belélegezni. Mi pár évet várunk most:)
2013. jún. 29. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is úgy csinálnám, mint a 2-es, kendő és kocsi.

Ez gyerekfüggő, melyik mennyire élvezi, az én fiam 2 évesen imádta.

2013. jún. 29. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:

nálunk apa tolta a kicsit a kocsiban

én meg rohangáltam a 2 évesem után az állatkertben vagy bárhol máshol :-)

istennek sem ült vagy állt volna fel a féllépőre még az uzsit és sétálva ette :-)

am nálunk 1,5 éves kortól nem volt babakocsizás

szépen gyalogot mellettem

2,5 évesen simán kibírt egy egész napos kirándulást futva :-) annyira megerősödött a lába

2013. jún. 29. 15:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is a kendő+babakocsi-val szimpatizálok. Csak ha azt írták volna többen, hogy a tricikli jobb megoldás, akkor azt vittük volna.
2013. jún. 29. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:

ááá se tricikli se kismotor

csak cipelheted ha megunta

teljesen jó a kendő és a babakocsi kombo

2013. jún. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!