Tiszteletem mindenkinek! Rengeteg eröt ad számomra az h látom egyesek mennyire próbálkoznak. És mivel én anyuka vagyok ilyenkor értem meg h mekkora szerencsém is van h nekem ilyen könnyen összejött. Igaz?
Figyelt kérdés
És örülök mindenkinek aki 1-1 kérdésemre válaszol és evvel próbál segiteni és evvel a tudásom tudom gyarapitani. Szóval minden tiszteletem a tiétek. Tényleg ilyen nehéz?2009. nov. 28. 11:57
1/5 anonim válasza:
Örülünk ha a segítségedre lehetünk.
Most pl:evvel= ezzel!!
Boldog babázást,3 gyerekes anyuka.
2/5 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem voltam érthetö!Tényleg ilyen nehéz dolog csak a kérdés miatt volt mert addig nem engedte kiirni amig nem tettem bele 1 kérdést.Az igazi kérdés igy nézett volna ki: Minden tiszteletem a tiétek!Rengeteg eröt meritek abból h látom mások mennyire próbálkoznak a gyerekkel és h mennyire szeretnének.Ilyenkor látom h milyen szerencsém van/volt h nekem ilyen gyorsan összejött.Köszönöm neketek és azt is h segitetek 1-1 kérdés megválaszolásával gyarapitani a tudásomat és segitetek megoldani a problémákat!Köszönöm!
2009. nov. 28. 12:27
3/5 anonim válasza:
Meg lehet nézni egy szótárban, hogy az "evvel", "avval" alak is helyes...
4/5 anonim válasza:
nyelvtanóra??? ez+vel=teljes hasonulás és ezzel,
de teljesen mindegy, anyukám gyün meg megy, oszt-ot használ és helyett... és nem mekeg! szóval, kedves kérdező igazán nagyon szívesen! :D
5/5 anonim válasza:
Mondjuk azért ez az oldal nem igazán erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!