Ha tudtad volna előre, hogy a gyereknevelés mennyi nyűggel jár, csináltál volna bármit másképp?
ha tudtam volna, hogy ez ilyen nagy boldogság és öröm, akkor nem várok ilyen sokáig a gyerekvállalással (35 évesen szültem)
én szerelmes vagyok! igaz, 7 hónapos a baba, de apjukkal együtt nem tudunk betelni a gyerekkel :)
mondjuk ha nagyobb lesz, nem tudom mi lesz, de azt hiszem, jól fogjuk venni az akadályokat :)
mi nem szeretnék még egy gyereket. egy - így meg tudunk mindent adni (figyelem és anyagiak és IDŐ - szeretetet tudnánk 10 gyereknek is adni, azt hiszem) :) kettő - a két gyerek folyton harcol, küzd egymással, a testvérek mindig rivalizálnak - kivéve a nagy korkülönbség, de mi már nem érünk erre rá...
azt mondják, egy testvér ajándék, de ezt csak már felnőttként mondják az emberek. gyerekként nem sokan. ha két lány van, az oké, de ha már a csapatban egy fiú van, nem oké, ha két fiú van, ott meg folyton csépelik egymást... szóval szerintem egy gyerekkel sokkal könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!