Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha tudtad volna előre, hogy a...

Ha tudtad volna előre, hogy a gyereknevelés mennyi nyűggel jár, csináltál volna bármit másképp?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy előbb vagy épp később vállaltad volna, esetleg csak egyet, és nem többet, vagy nem akkora korkülönbséggel, stb. Tabukérdés, tudom, kíváncsi is vagyok, hányan válaszolnak őszintén...
2013. dec. 29. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Szia! A kettes voltam. Sajnálom, hogy nem jöt be ez a korkülönbség. Szerintem kisebb korkülönbséggel könnyebb lett volna, vagy mostanra már könnyebb lenne. Az enyémek között 1,5 év van, és a kicsi 1 éves kora óta teljesen egy hullámhosszon vannak. Azért remélem gyorsan túl lesztek a nehezén, és sok boldogságot!!
2013. dec. 31. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

ha tudtam volna, hogy ez ilyen nagy boldogság és öröm, akkor nem várok ilyen sokáig a gyerekvállalással (35 évesen szültem)

én szerelmes vagyok! igaz, 7 hónapos a baba, de apjukkal együtt nem tudunk betelni a gyerekkel :)

mondjuk ha nagyobb lesz, nem tudom mi lesz, de azt hiszem, jól fogjuk venni az akadályokat :)

mi nem szeretnék még egy gyereket. egy - így meg tudunk mindent adni (figyelem és anyagiak és IDŐ - szeretetet tudnánk 10 gyereknek is adni, azt hiszem) :) kettő - a két gyerek folyton harcol, küzd egymással, a testvérek mindig rivalizálnak - kivéve a nagy korkülönbség, de mi már nem érünk erre rá...

azt mondják, egy testvér ajándék, de ezt csak már felnőttként mondják az emberek. gyerekként nem sokan. ha két lány van, az oké, de ha már a csapatban egy fiú van, nem oké, ha két fiú van, ott meg folyton csépelik egymást... szóval szerintem egy gyerekkel sokkal könnyebb...

2014. jan. 1. 22:20
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Hogy mit csinàlnék másképp? Inkàbb moziba mentünk volna :) igazábòl csak azt sajnàlom, hogy nincs több pénzem, több türelmem. Ez van, ha nem tervezett gyerekekről van szó. Én még nagyon sok mindent szerettem volna, amiről ìgy màr tuti le kell mondanom. A másik fele meg, hogy ha elvetettem volna (ami szóba se jött), úgy sem lennék boldog és gondtalan. Fog.gátlò mellett antibiot kellett szednem, az òvszer meg elszakadt, ìgy sikerült abszolút derült égből... kicsit irigylem azokat, akiknél a csalàdtervezés jobban sikerül.
2014. jan. 2. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!