Ha tudtad volna előre, hogy a gyereknevelés mennyi nyűggel jár, csináltál volna bármit másképp?
Eloszor is ez nem nyug, max edes teher.
Masodszor pedig semmin nem valtoztattam volna, mert ha mas idoben fogannak, akkor masik sperma termekenyitett volna meg masik petet es mas genallomany alakitotta volna oket. Ekkora kockazatot meg akkor sem vallalnek, ha letezne idoutazas es egy masik korabbi bakit hozhatnek helyre... tudod:pillangoeffektus. :-)
3 gyermekem van, 11 és 7 évesek, 3 hónapos:-)
Semmit nem csináltam volna másképp, pont azért lett a picur, mert a nagyok már nagyok és imádom a babázást, akkor is, ha éppen sír, vagy nyűgös :-) Minden percét élvezem. Vallom, hogy semmi nem történik ok nélkül.
Én másképp csináltam volna 1-2 dolgot:)
Méghozzá azt,hogy többet jártam volna el kirándulni,horgászni mielőtt megszületett a fiam.
Én igen, mégpedig min. 1 évet együtt éltem volna egy külön lakásban a párommal a gyerekek előtt.
Sajnos nekünk úgy alakult az életünk, hogy csak akkor költöztünk össze, amikor váratlanul terhes lettem (védekezés mellett), de ekkor is csak a szülőkhöz, majd elkezdtünk építkezni és csak akkor tudtunk külön összeköltözni, amikor már megszületett a nagyobbik gyerekünk.
Így tul.képpen mi sosem éltünk együtt és ebből kifolyólag nagyon sok konfliktusunk volt/van, amik talán már megoldódtak volna a gyerekek születése előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!