Kapott más is "Szülők lettünk" kiadványt úgy, hogy nem is kérte?
Figyelt kérdés
Telefonon kerestek meg, az első kezdőcsomagot kértem, 1.000 Ft volt, azt mondták, ha igényt tartok a többire neten rendeljem meg. Erre fel kiküldenek nekem még egy csomagot+egy nevemre kiállított 1.379,-Ft-os csekket, amire ráírták apró betűvel, hogy ha nem kell küldjem vissza sértetlenül 2 héten belül. A 2 hét letelt, mert nyaraltunk ill. nem szeretnék postaköltséget fizetgetni az ő faszságuk miatt..., járt már más is így? Úgye most nem fognak zaklatni hónapokig?2008. júl. 15. 10:47
1/3 anonim válasza:
Mindenkit a védőnője javasolhat..és jön a telefon, viszont félre értetted, mert ez úgy működik, hogy kapsz egy csomagot ha kérsz, aztán addig jön a többi amíg le nem mondod a neten.
Tehát azért kaptál, mert nem rendelni kell, hanem lemondani!
Különben egészen addig küldik amíg létezik a cég ..engem is felhívtak..jól megmondtam, hogy lehet elfelejteni a titkosított mobilszámomat.
Mondd le különben egyfolytába kapod..és be is hajtják a pénzt ha nem fizetsz.Ilyenekbe nem szabad belemenni, mert félreérthető, de mind így működik....
2/3 anonim válasza:
Igen, lemondani kell, nem rendelni. Valószínű félreértetted amikor felhívtak.
3/3 anonim válasza:
Nekem már három csomaggal küldtek, meg egy értesítést, hogy fizessem ki a hátralékom. Pedig baromira nem is kértem. Szerintem egy idő után abbahagyják, én nem fogok miattuk szaladgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!