Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák és kismamák! Van...

Anyukák és kismamák! Van rajtatok valami plasztikáztatott, illetve mű? Esetleg tetoválás?

Figyelt kérdés
Anyukák, ti ezeket terhesség előtt, vagy után csináltattátok?
2013. dec. 26. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Festett haj, műköröm, tetkó a lapockán.

Terhesség előtt készült a tetkó, a többi folyamatosan...

2013. dec. 26. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Semmi mű nincs rajtam,annyi hogy van egy tetoválásom a csuklómon.Ezt szülés után 1 évvel csináltattam.
2013. dec. 26. 20:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Semmi mű nincs, és nem is volt eddig sosem

13 hetes kismama

2013. dec. 26. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:

van egy tetoválásom, mikor abbahagytam a szoptatást akkor csináltattam, olyan "félkész" tetkó, mert majd ha lesz még egy gyerkőc akkor jön majd még egy motívum rá, de amúgy nem nagy :) a vállamon van, picit a lapockám felé benyúlik.

majd a kistesó után szeretném a cicimet megcsináltatni, ez nagy álmom ha lehet ilyet mondani :D

mondjuk nem biztos, hogy ráveszem magam, mert a műtéttől azért jobban félek, de sajnos nagyon csúnya lett, jó lenne ha megint szép lenne :(

egyébként semmi mű nincs rajtam a tetoválást leszámítva :)

2013. dec. 26. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs semmi. Meg festve se volt soha a hajam es mukormom sem volt soha. 26 vagyok es 2 fiam van. Mivel mindig nagy ciciim voltak igy a sulyuk miatt nyilvan nem ragyognak mar a regi fenyukben, mint mondjuk 14 eves koromban, szoval mondjuk 10 ev mulva azokat lehet megmuttetem.
2013. dec. 26. 21:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Semmi nincs rajtam. Se mű, se tetoválás. Nem is akarok.

3,5 éves kislány 36 éves anyukája

2013. dec. 26. 22:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Két gyerek után megcsináltattam a ciciket, de most szoptatom a 3.-at, mert fontosabbnak tartom, hogy anyatejet kapjon, mintsem mi lesz a cickókkal...+ van egy tetoválásom a derekam közepén, az még terhességek előtt készült. Festett haj- ezer éve:-) , műköröm, műszempilla, műhaj nincs és tervben sincs semmi egyéb mű dolog.
2013. dec. 26. 22:39
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát én nagyon kilógok a sorból, mert mindenem természetes :)

Nincs tetkóm, sem piercing-em és minden porcikám igazi.

A hajam is csak 1-2 árnyalattal van sötétebb barnára festve, mert sajnos van már pár ősz hajszálam :(

A körmömön pedig géllakk van, de az sem mű, hiszen saját köröm.

Tudom, tök gáz ez a mai világban, de úgy vagyok pl. a műszempillával, hogy ha szép, egészséges a sajátom, akkor minek ragasszak rá valamit, ami azután lehet, hogy tönkreteszi és akkor már egész életemben ragasztatnom kell majd rá valamit? Ugyanez a póthaj is. Számomra nem ér annyit egy hossz, egy szín vagy hogy egyenes/göndör legyen, hogy emiatt esetleg tönkremenjen az amúgy egészséges és szép hajam.

Ja és nem vagyok egy őskövület, csak ezeket a műdolgokat nem szeretem...

A mellemet mondjuk szívesen lecserélném majd pár év múlva, ha már tutira nem akarunk még 1 gyereket, de arra meg úgyis sajnálnék 1 milliót kiadni :)

2013. dec. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!