Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még itt valaki akinek...

Van még itt valaki akinek szomorú a karácsonya?

Figyelt kérdés
Itt ülök a békésen szuszogó 3 hónapos kislányom mellett. Egyedül maradtunk. Apa már fél éve nincs velem. Hideg van, nem merek fűteni, mert nem fogom tudni kifizetni. Karácsonyfát se tudtam venni. Csak egy csörgőt kapott a picim. Szüleim nem élnek, senkim sincs. Pár hónap múlva bölcsibe kell adnom és megyek vissza dolgozni. Nem így terveztem neki az első karácsonyt :'-(
2013. dec. 24. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnàlom h vagytok egy pàran akik egyedül a babàval apa nélkük, hidegben töltitek az ünnepeket... :( de legalàbb az élet legnagyobb csodàja màr a tiétek, a gyermeketek!!! :)

Nekem itt a pàrom, csalàdom, meleg van csak egy vki hiànyzik az életünkből....egy kisbaba...

Sajnos fél éven belül 2 vetélésem is volt, a legutolsó most 21én. Úgy képzeltem a karàcsonyt h milyen boldogan fog telni végre pocakosan ...és bummm felborult minden. Nekem nem volt ünnep a karàcsony...hiànyzik a két kis angyalkàm...üresnek érzem az életem....màsra sem bírok gondolni csak ràjuk...de remélem egyszer nekünk is megadatik az h szülők lehessünk...

K.

2013. dec. 26. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!