Van még itt valaki akinek szomorú a karácsonya?
nekem is szomoru, szintén pici 1 hos babàval
.megszoktam valahol, évek ota sz.r a karàcsony. :'(
inkàbb àtugornàm ezt a 3 napot minden évben
Nekem is rossz nagyon ez a 3 nap. De talán a ma este a legrosszabb. Magányos vagyok. Az egyetlen jó az életemben a kislányom!
Köszönöm, hogy írtatok!
Férjemnek külföldre kellett mennie dolgozni és még 2 és fél évignem lesz én meg költözhettem vissza anyámékhoz akikel most sehogy se jövök ki nem is szólunk egymáshoz. Ahelyett hogy együtt lennénk itt vagyunk a fagyos légkörben,persze neki nem mutatunk semmit. Szóval én nagyon szomorú vagyok de a lányom boldog és ez a lényeg.
( babád nem fog megfázni ha nem fűtesz?? )
Nagyon sajnálom, akinek szar a Karacsonya!
Kedves Kérdező! Ha megadod a bankszámlaszámodat, akkor egy kis összeggel tudnék segíten.
Én is tudnék Neked segíteni játékokkal, ha írsz priviben egy postázási címet, szívesen küldök pár apróságot a picurnak! Vannak hálózsákjaim is, szívesen odaadom, hogy ne fázzon meg:) Tényleg szétnézek mi van itthon és elküldöm szívesen!
Fel a fejjel! Borzasztó nehéz lehet most Neked de lesz majd sokkal jobb is! Biztosan találsz előbb utóbb magadnak új társat, fogsz még biztosan szülni is , lesz kistesója a kislányodnak és akkor amikor jó melegben mindannyian körbeülitek a fát, akkor ez a mostani karácsony már csak rossz emlék marad...
6- os vagyok, és postzási címet nekem is írhatsz. Valamit biztos tudnék küldeni. Esetleg írd le, hogy mire van szukséged és akkor, amit tudok nélkülözni, azt elküldöm.
Szégyen, nem szégyen, soha nem szoktam "adakozni" de most tényleg a szívem szakad meg.
Nekem sem élnek a szüleim, de itt van a 2 szép kisgyerekem, és a férjem, és a rémalmom, hogy valami rossz történik, és a gyerekeim nélkülözni fognak.
Ugyanígy vagyok, mint te kedves kérdező.
Apuka nincs velünk, én meg csak a szobát fűtöm itt van 18 fok, hogy ne fázzunk.
A lakás többi részében 12-13 fok, szóval ismerős a helyzet :(
Karácsonyfát nem is állítottam idén, mert ki akarom zárni a fejemből teljesen az "ünnep" gondolatát hiszen csak sírnék.
1 éves múlt a fiam, még úgysem fogja fel a dolgokat szerencsére.
Jövőre majd már muszáj leszek valami kis ajándékot is venni neki, de idén még ezt megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!