Amikor éjszaka felkel 6 hós babám, mondjuk 5 óra alvás után, rögtön felvegyem és megetessem, vagy hagyjam kicsit? Nem tudok elég okos lenni, mindenhol mást olvasok. Most akkor szoktassuk le az éjszakai kelésekről vagy ne?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 13:58
1/4 anonim válasza:
Én rögtön megetetem, igy előbb lesz jobb mindkettőnknek. Ha várok vele úgyis nyüglődni fog amig nem kap enni, és ráadásul még jó éber is lesz, alig akar visszaaludni. Igy meg ha egyből megetetem a végén csak beteszem az ágyába és már alszik is. Szerintem úgysem tudod megakadályozni hogy éjszaka ne egyen, ha éhes akkor úgysem tud tovább aludni, ki kell várni mig leszokik róla. Sajnos.
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ha megetetem előbb szabadulok. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, így már nyugodtabb vagyok :)
2009. nov. 26. 15:31
4/4 anonim válasza:
Én hagytam kicsit nyüglődni. Nem sírt, csak kiabált. Mindig egyre később kelt, a végén leszokott a kelésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!