Hogy lehet ezt feldolgozni? Két babát szültem, de egyik sem él.
Én mondjuk szerencsére nem éltem át ilyet, de úgy gondolom ne azt várd, hogy tudsz túl lépni ezeken, nem hiszem, hogy túl lehet lépni, inkább megtanulsz együtt élni vele. Elfogadod, hogy a múltad egy része ez volt, megtörtént. Ebben segíthet egy pszichológus. Igazából egy nagyon nagyon jó barátnő is lehet, akinek mindent elmondhatsz, meghallgat, de akár ez a fórum is segíthet, hiszen beszélsz róla.
Hihetetlen, hogy ebben a modern orvostudományban még ilyenek előfordulnak és kétszer is átélted. Annyi szűrővizsgálat van, és még így is..... Sajnos még mindig sokmindent nem vesznek észre ezek szerint.
A párod tud segíteni, megértéssel, ő is biztos szomorú, stb, legfeljebb nem mutatja, meg ő lehet hamarabb feldolgozta.
Kitartás, hidd el lesz egy gyönyörű egészséges babád, de nagyon szomorú, hogy ilyeneket kellett átélned.
utolsó vagyok
még annyi, hogy nagyon nagyon sajnálom, hogy ilyet kellett átélnek kétszer is.
Kedves Kérdező!
Mi újság veled? Összejött azóta a Babóca?
Az egyik válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!