Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít, hogy a...

Titeket is idegesít, hogy a rokonok, ismerősök 2-3 naponta hívnak, hogy egyben vagyok-e még?

Figyelt kérdés
Nálam már a kiírt nap előtt 1 hónappal elkezdték és ráadásul nem is tudok újat mondani 3 naponta. Miért nem jó nekik akkor szólni,mikor már megszületett?
2013. dec. 19. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenkivel ezt csinálják :). Aki kérdezi, mondd meg, hogy menni fog az sms ha megszületett a baba, ne izguljon, nem marad le a listáról.
2013. dec. 19. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ha ez megnyugtat, mi szülőszobáról sms-eztünk minden illetékesnek, hogy eksön van. Páromra bíztam, hogy intézze el. Még tesóm is hívott, mikor már alig kaptam levegőt fájások alatt. Beszéltek egy rövidet, hogy mizu.
2013. dec. 19. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező akkor a kutya ne keressen téged soha az kívánom, ha neked ez jó.
2013. dec. 19. 19:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Én is ezt szeretném, hogy ne keressenek, majd én üzenek, ha már megszületett, de erre esély sincs.
2013. dec. 20. 08:51
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as látom nem érted a lényegét a kérdésnek. nem az a baj, hogy érdeklődnek, hanem az, hogy ez már inkább zaklatás. Ez olyasmi, mint a kéretlen jó tanácsok, hogy hogyan etesse meg öltöztesse az ember a babáját. van aki ilyeneket oszt és tényleg nem akar rosszat, de mégis rossz az embernek.
2013. dec. 20. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!