Mit gondoltok arról, hogy némelyik országban, pl. Svájcban, nem fürdetik naponta a babákat?
Ezt mi is így csináltuk a lányommal, igaz nem Magyarországon, hanem Szlovákiában. De magyar oldalakon olvastam és teljesen egyet is értettem vele.
Mondjuk üzleti törlőkendőt azt használtam, de ismerek olyan anyukát, aki azt sem.
És semmi baja nem lett egyikünk gyerekének sem :-)
Halottam már, és nagyon szimpatikus a dolog, főleg, hogy én allergiás és ekcémás vagyok, s lehet, hogy a gyerek örökli.
Még csak tervben a gyerek, de ha őszi/téli lesz, lehet mi is így fogjuk.
a fürdetêst addig mi is kêtnaponta csinàltuk,amíg nem volt meleg ês nem kúszott màszott.
popsitörlõt pedig én sem hasznàlok boltit,mosom,ahogy a pelenkàt is. kis nedves anyagkockàk. nagyon szeretem õket,plusz vegyszermentes.
Én Németo.-ban élek itt is szültem és mondok még durvábbat, a kórházban szülés után nem fürdetik meg a babákat,meg sem törlik. Sőt amig a köldök csonk nem esik le nem javasolják a fürdést.... Én mindennap fürdetem ennek ellenére a lányom...
Azzal indokolják különben (ami logikus is), hogy születés után nem fürdetik meg őket mert a babáknak amúgy is ilyenkor még nehéz a hőt tartani, szabályozni és a fürdéssel ezt csak megnehezitjük, továbbá a magzatmáz az jót tesz a baba bőrének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!