Nem engedik látogatni a 4,5 éves lányomat az ujszülött kishugához a kórházba, pedig ablakon keresztül nézné csak pár percig!?
Annyira varta a babat es annyira keszulodik, hogy talalkozzon vele.
A csaladbol mindenki csak a babarol beszel neki, hiaba mondom, hogy ne, anyosom nem erti... Mindenki lathatja csak o nem?!
Mit csinaljunk? Lehet meg megengedik ha szepen kerjuk a noverkeket? Ha nem, akkor mit mondjunk a kislanynak?
Ez kórházfüggő szerintem is, mert a Szt Imrében, ahol szültem, abba a közös előtérbe, ameddig a látogatók jöhettek oda lehetett tolni a babát, és ott meg lehetett nézni a hozzátartozóknak. Én toltam ki a babát, nem a csecsemősnővérek.
A közös előtérbe pedig bejöhettek a testvérek is, 6év alatt is. A kórterembe senki sem anyukán és babán kívül, én is kimentem az előtérbe, úgy tudtam anyuékkal beszélni.
De a közelünkben lévő korházba sem lehet bevinni 6év alattiakat és láttam már olyat is, ahova ki volt írva, hogy 14év alatt nem mehet látogató!
A nagylánynak mutassatok fényképet, magyarázzátok el neki, hogy sajnos még túl kicsi ahhoz hogy a kórházba bemenjen, de nemsokára otthon lesztek a babával és majd otthon babázhat sokat! 4,5évesen már elég nagy ahhoz, hogy ezt megértse, csak tényleg szépen el kell neki magyarázni. Mást nemigen tudsz tenni sajna. Biztos kicsit rosszul esik neki, hogy a kicsi körül ilyen nagy a felhajtás, és mindeki róla beszél, de ha majd otthon lesztek, bepótolod az időt vele is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!