Fűtetlen lakásba járt a védőnő látogatni az újszülöttet?
Ezen az oldalon számtalanszor olvastam , hogy minek jön ki a védőnő én lemondom ne járkáljon hozzám...
Ha a normál körülmények között élők is így várják /viszonyulnak a védőnőhöz szerintem a szegényebbek élből elküldik, nehogy elvegye tőle a gyereket.
Szóval nehéz ezen átlátni.
Talán a szomszédok többet láttak de szerintem sokak nem mernek szólni .....
A terhességem alatt egyszer sem volt kinn a védőnő és mikor a lányom megszületett, hazahoztuk a kórházból, majd rá 3 napra kijött, megnézte a babát, megkérdezte, van e kérdésem és már ment is. Nem is a mi védőnőnk volt, hanem helyettes, mert a miénk éppen beteg volt.
Most lesz 1 éves a lányom.
November óta tanácsadáson sem voltunk, mert nem szerettem volna, ha valamit összeszed a gyerek az influenza járvány közepén. A kutya nem keresett minket, hogy mi van a gyerekkel. Mikor a gyerekorvostól kérdeztem (egy épületben van orvos és védőnő), hogy miért "hanyagolnak" minket, azt mondta, hogy ismerik a környékünket és rajtunk is látszik, hogy rendezettek vagyunk és tiszták. Ja, gondoltam magamba, lehet, hogy egy szociopata állat vagyok, de ők ránézésből megmondják, hogy jó helyre született a gyerekünk.
Tény, hogy jó a lépcsőházunk, jó a környék, ahol lakunk, szép ruhákban szép babakocsiban viszem a tanácsadásra (már amikor megyünk), de nekem akkor is fura, hogy ennyire nem foglalkoznak velünk. Pedig a rettegett 8. kerületben lakunk. :)
Szörnyű dolgok vannak sajnos. De én ezeken már nem csodálkozom olyan hírek után, hogy az anyuka beteszi a fagyasztóba a csecsemőjét, ezután szül még egyet, de nem hogy nem veszik el tőle, még büntetést sem kap. Vagy, hogy az apuka agyonverte a kisfiát mert idézem " idegesítően nézett" és ezért 5 évet kapott. Vagy, tegnap volt a híradóban hogy majdnem halálra verte az anya az egy hónapos babáját! Kíváncsi vagyok mennyit kap 5 évet? Nevetséges...És akkor még napestig lehetne sorolni, hogy mi történik kisbabákkal, kisgyerekekkel, büntetlenül.
Sz@r az egész rendszer ahogy van...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!