Fűtetlen lakásba járt a védőnő látogatni az újszülöttet?
9/11-es
Én nekem lövésem nincs,hogy ti merre lakhattok,hogy egy védőnői szolgálatot csak úgy le lehet mondani...A védőnő hivatalból ellenőrzi a gyermek körülményeit/ellátottságát.Nem én találtam ki,a körzeti védőnőtől tudom.Volt esete,hogy hetekig nem engedték be ellenőrzésre,és mivel nem tudott anyagot leadni,így jelenteni kellett a gyámügyre.A gyámügy is felszólitotta a családot,hogy szíveskedjenek a gyermeket orvosi/védőnői vizsgálatnak alávetni,mert hivatalból feljelentik őket.
Keveritek a dolgokat. A védőnői szolgálatot valóban le lehet mondani. Ezt a védőnő köteles jelenteni a gyűmügynek, akik elvileg kimennek ellenőrizni a családot, s amennyiben mindent rendben találnak, nincs probléma.
Az orvosi vizsgálatok, oltások más, azt nem lehet nem igényelni, a törvény bünteti az oltás be nem adását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!