Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fűtetlen lakásba járt a...

Fűtetlen lakásba járt a védőnő látogatni az újszülöttet?

Figyelt kérdés
Ebben az országban hogy működik a gyerekek védelme??? Így? Fűtetlen szobában él az anyuka a párhetes újszülöttel,halálra ég egy csecsemő,mert kigyulladnak az izzó vezetékek,amik falon kívűl lógnak.Éhen hal egy kisgyerek mert nem adnak neki enni,és még sorolhatnám azokat a dolgokat,amiket el lehetett volna kerülni,ha az illetékes hatóságok idejében felfigyelnének az ilyen dolgokra.De nem figyelnek ezek szerint.Amikor viszont megtörténik a tragédia,akkor mossák kezeiket,a következő szöveggel:Rendszeresen látogattuk az anyukát,a családot,és mindent a legnagyobb rendben találtunk,a gyerekek koruknak megfelelő ellátásban részesülnek,a szülők részéről...látszik.
2012. márc. 7. 19:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj öt évet írtam a baba verő nőre? Jó ha 2 évet kap....:( Nagyon elkeserítő, hogy mi folyik ebben az országban. (Előző voltam)
2012. márc. 8. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

9/11-es

Én nekem lövésem nincs,hogy ti merre lakhattok,hogy egy védőnői szolgálatot csak úgy le lehet mondani...A védőnő hivatalból ellenőrzi a gyermek körülményeit/ellátottságát.Nem én találtam ki,a körzeti védőnőtől tudom.Volt esete,hogy hetekig nem engedték be ellenőrzésre,és mivel nem tudott anyagot leadni,így jelenteni kellett a gyámügyre.A gyámügy is felszólitotta a családot,hogy szíveskedjenek a gyermeket orvosi/védőnői vizsgálatnak alávetni,mert hivatalból feljelentik őket.

2012. márc. 8. 13:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Keveritek a dolgokat. A védőnői szolgálatot valóban le lehet mondani. Ezt a védőnő köteles jelenteni a gyűmügynek, akik elvileg kimennek ellenőrizni a családot, s amennyiben mindent rendben találnak, nincs probléma.

Az orvosi vizsgálatok, oltások más, azt nem lehet nem igényelni, a törvény bünteti az oltás be nem adását.

2014. márc. 14. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!