Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor szabad menni már látogatni?

Mikor szabad menni már látogatni?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősömnek most lett meg a pici babája.Mindenképp megszeretném várni hogy a kórházból haza érjenek,de aztán mennyi idő után mehetek látogatni.1-2hét?
2011. dec. 7. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én az első 6 hétben a hátam közepére nem kívántam senkit, annyi problémám volt és fájdalmam a szülés (császár) miatt. Csak a közeli hozzátartozókat 'engedtem' be.

Nekem erőm nem lett volna az ismerőseim között ugrálni és kiszolgálni mindenkit, nem hogy a lakást normál állapotba rendbe rakni.

Ráadásul az első 6 hetet nem hiába hívják gyermekágyas hétnek.

2011. dec. 7. 18:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én az első héten senkit nem akartam látni, ekkor még ismerkedtem a babával
2011. dec. 7. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Kérdezd meg tőle. Ma divat,hogy nem akarnak látogatót hetekig.
2011. dec. 7. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mikor felhívod, hogy vannak, kérdezz rá, mert ebben mindenki más.Én télen szültem, a családon(szűk családon)kívül senkit nem akartam az első hónapban az influenza járvány miatt, de egyik ismerősom már másnap barátnőzött, ahogy hazaértek...:)
2011. dec. 7. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem is akarom hogy körülöttem sürögjön-forogjon kólával,sütikkel.Nem azét megyek :) Amúgyse az a fajta.Szeretnél vele beszélgetni a szülésről,meg a babáról és mindenről.Ez a második neki,csak fogalmam sincs az elsőt mikor mentem látogatni.Megfázva nem vagyok,úgy semmiképpen nem mennék ha kicsit is szarul érezném magam.

Hát felhívom inkább majd azt hiszem.

Köszönöm:)

2011. dec. 7. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen hívd fel, de első két hétben nem zavarnám. Első babánál nekem az első hónap volt nehéz, másodiknál meg nehezen épültem fel. Van, akinek könnyű szülése volt és nyugis babája van, ő unatkozhat, más meg nem. Ha nem vendégnek mész, akkor biztos szívesen látnak.

Kérdezd meg, vigyél-e kaját :)

2011. dec. 7. 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Az én fiam januárban született, én hetekig senkit sem engedtem be. Rendben, hogy nem vagy megfázva, de hordozhatsz akármit.

De kérdezd meg, hogy neki mi a véleménye. Én a legjobb barátnőmet sem kívántam még a hátam közepére sem, pláne nem a 2. gyerek születése után. Sokkal több mindennel kell szembe nézni a 2. gyerek után a már meglévő tesó miatt!

2011. dec. 7. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogyha már lemegyek,segítek neki.Esetleg vigyázok a nagyobbra(2éves),míg elmegy a boltba vagy akármi dolgát elintézi.Biztos nehéz lesz neki 2 kisgyerekkel.
2011. dec. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!