Mondanátok/találnátok ki nekem beceneveket a kovetkezo nevekre?
Figyelt kérdés
Nadine-kiejtve Nadine
Amira-kiejtve Amira
Aliia-kiejtve Alija
Naliah-kiejtve Nalia
Leila-kiejtve Lejla
Norinah-kiejtve Norina(h)
2013. dec. 13. 20:29
1/7 Réka SZJ válasza:
Elég béna nevek már bocs...ezeket nem lehet becézni.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem véleményt nem kértem...
2013. dec. 13. 20:44
3/7 edömér001 válasza:
Nadinekécske
Amirácska
Aliiácska
Naliahácska
Péter
Chuck Norinácska
4/7 anonim válasza:
Csak erőltetetten lehet becézni ezeket a neveket.
Naddi, Dini
Mira, Miri
-
Nali. Lia
-
Nori, Noni
5/7 anonim válasza:
Nadi
Ami
Ali
Nali
Leli
Nori
OFF. A lányom meg ovis volt, amikor a játszótéren anyuka nevelte a gyerekét: Nadinka, nem szabad, Nadinka, gyere el onnan, Nadinka igy, Nadinka ugy..... Nálam azóta Nadinka dinka.....
6/7 anonim válasza:
Szia...hát tényleg nem egyszerű nevek...de van egy Leila nevű ismerősőm az szerintem szép név...Lejcsinek szokták hívni, de már nagy lány úgy hogy ne nagyon becézgetik..de így magában is szép...de keress rá neten ott írnak beceneveket...ha választani kell a Leilát ajánlom.
7/7 anonim válasza:
Nadiné, Mira, Ali baba, Nali, Lejlus, Nori
Ezekre a nevekre egyébként nehéz becenevet találni. Miért nem keresel egy könnyebbet, például Dorottya (én nem vagyok az) és erre ennyiféle becenevet lehet találni:
Dorothi, Dorka, Dodó, Dodi, Dorci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!