Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te, vagy a párod szokott...

Te, vagy a párod szokott lökött beceneveket adni a babátoknak?

Figyelt kérdés

A 7 hònaposunk pörög az ágyában, rugdossa a rácsot, hadonászik, dobálja a nyálkendőit és kiabál. Mi lett "szegényből"?

Ketrecharcos :-)

2012. dec. 30. 23:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fiamnak olyan jellegzetes a szemöldöke és ahogy grimaszol úgy hullámzik :) Elneveztem őt Fodrosnak :)))A férjem sokszor Bubunak hívja
2012. dec. 30. 23:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a lányomat Csincsinek, Makinak , mosolynak hivom :-) apa tündérkémnek vagy kiránynőmnek vagy szerelmemnek hivja :-)
2012. dec. 31. 00:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Az én 3 hónapos kislányom hálózsákban alszik(a bátyjai utálták)elneveztem Zsákos Frodónak...
2012. dec. 31. 00:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én férjem tökfejnek vagy makinak hívja a 3hónapos kislányunkat :-D
2012. dec. 31. 00:53
 5/11 anonim ***** válasza:

Zsákos Frodó nálunk is van, mind a 2 gyereknek ez az egyik esti beceneve. :)

A fiam kiskorában mindig mindent kiszedett az ember kezéből, ezért Sarka lett, néha ma is szoktuk így hívni, pedig a szokását már régen levetkőzte.

Kislányom egyik beceneve a tesójától származik, Ő nevezte el nem tudjuk milyen okból Pinavirágnak.

Ezenkívül a kisfiam Bogyó a lányom Babóca. :)

2012. dec. 31. 07:32
 6/11 anonim ***** válasza:

lehet vicces de én mindkét babámat mikor picik voltak

makifejűnek hívtam, mert egyszerűen úgy néztek ki mint a kis makikölykök :DD

2012. dec. 31. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Kicsi Yoda (mert olyan Yoda feje van néha), Mókuspüré, Pisimókus (a pelenkázós baleseteknél főleg), és még sorolhatnám. Rengeteg van :)
2012. dec. 31. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:
A párom Rugóláb seriffnek hívja a kisfiunkat,állandóan rugózik. :) Én pedig kistöknek.A kislányunkat Cicuka,cicamica,régen amikor még pelenkás volt akkor puttony Pannának hívtuk :D
2012. dec. 31. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:

A kisfiúnk neve Zsombor.

Zsombóc-gombóc becézésből lett Gombóc. (Szegény...)

2012. dec. 31. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Nálunk az életkortól függően változik a becenév.

A hasamban volt 20 dekás kis parizerem, majd amikor már nagyobb volt akkor Prücsi.

Amikor megszületett akkor Mókuska lett. Ahogy nődögélt olyan dolgokat művelt, hogy a lakásunk egy fekete lyukká vált, minden eltűnt, akkor lett Hókuszka (HókuszPók után) ez megmaradt.

Most Nyuszi csoportos lett az oviban, így Nyuszóka. :)

2013. jan. 1. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!