Hány bodyt vettetek születendő babátoknak? Hány kezeslábast, hány zoknit, blúzot?
Min. 6-8 body, mert még ha sokszor is mosol, nehezebben szárad. Inkább hosszú ujjúak legyenek.
Rugdalózó szintén ennyi, akár felesben pamut és plüss.
2 db kocsikabát, harisnya, én vennék 2-3 db zoknit is, ha hidegebb van, ne fázzon a lábikó.
Ha tervezel használni hálózsákot, abból közepes vastagságút és vastagot, hosszú ujjast.
Bár az én fiam március végi születésű, de jól jött a polár pléd, abból is legalább két darab (nagyáruházakban egész jó áron, jó méretben lehet kapni).
1 bundazsák vagy overall is kell.
2 db vastag sapka.
Az én kislányom napokon belül érkezik.
Amiket én vettem: 10 db rövid ill hosszú ujjú body 56-os méretben (bár valamelyik sokkal kisebb, mint a másik), van 62-esből is vagy 6 db szintén rövid-hosszú.
Rugdalózót fogok ráadni (lábfejes), így nem kell zokni, bár van az is. Rugiból is van ujjatlan és hosszú ujjú is, pamut és vastagabb, kb 8 db (56-os, de pl a Disney-s 56-os simán 62-esnek vagy nagyobbnak felel meg, szóval már ki tudja, melyik milyen méretű+ nagyobbak is természetesen)
Kispulcsiból van még vagy 3-4 db, vékonyabb, vastagabb, szintén.
Ezenkívül sapik, overál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!