Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy hosszú mesefilmet mondanát...

Egy hosszú mesefilmet mondanátok ovis fiúknak?

Figyelt kérdés
Ma hazahozom őket délben az oviból és meglepetésként moziznánk egyet. Várnák ötleteket! Én is nézem velük:) Alig várom. Ma szabadnapos vagyok, laza napot tartunk:)
2013. dec. 13. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Verdák 1-2, Turbó, Repcsik, Hotel Transylvania, Toy story 1-2-3, enyém ezeket nagyon szereti. Filmek közül meg Reszkessetek betörők és Dennis a komisz összes rész kedvenc.
2013. dec. 13. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Turbo - egy álmodozó csigarol szol, aki elindul hatalmas szerencsével egy autoversenyen.

2,5 éves lányom imádja.

2013. dec. 13. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Oroszlánkirály! Szerintem a világ legszebb mesefilmje. Tele okos mondanivalóval. Alig várom, hogy a fiam is megértse...

Én még nagyon szeretem:Madagaszkár, Jégkorszak, Túl a sövényen, filmeket.

2013. dec. 13. 09:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Madagaszkár 1-2, nálunk nagyon menő.
2013. dec. 13. 09:49
 5/9 anonim ***** válasza:

#2-estől kérdezném, hogy a Turbo DVD-jét hol vetted?

A Google nem volt a barátom, nem találtam. Szivesen megvenném én is a fiamnak...

2013. dec. 13. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Jön a karácsony! :)

Caillou karácsonya

Bajkeverő majom karácsonya

A Caillou nagyon szép, tanulságos mese, a George meg tetszik a gyerekeknek.

2013. dec. 13. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:

asszem ezeket nem írtátok még, és nagyon jók:

Így neveld a sárkányodat!

Kung Fu Panda

Herkules

Szörny Rt 1-2

Aranyhaj és a nagy gubanc - tudom-tudom, hercegnő si van benne, de nagyon vicces és az egyéb szereplők miatt a fiúknak is tetszik, az enyémek is szeretik, pedig utálnak minden nagyoncsajos...

2013. dec. 13. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Nem veszek dvd-t, én letöltöm őket :)

2013. dec. 13. 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Jajj tényleg, most nézem, hogy ez olyan friss film, hogy még tán' megy a mozikban is.

"Sajnos" régebben tettem egy ígéretet (magamnak), hogy ha egy adott összeg felett lesz a nettóm, akkor mindent jogtisztán veszek meg. Hála a Magasságosnak sikerült meghaladnom ezt a határt, így meg kell várjam, míg megjelenik DVD-n.

De azért köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre!

2013. dec. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!