Valamilyen valós, otthon végezhető munka gyes mellett?
Tapasztalatok?
Köszönöm!
Az ilyenekre nagyon kell vigyázni, pláne, ha másnak dolgozol. Ha pénzt kérnek a regisztrációért vagy tájékoztatásért, akkor 99%, hogy kamu. Végigpróbáltam szinte mindent fiatalabb koromban, hát voltak érdekességek, meg átverések :-)
Ötletek (nem írtad, mihez értesz):
- szakdolgozat írás,
- fordítás,
- gépelés, szövegszerkesztés,
- vasalás bérbe,
- gyermekfelügyelet,
- kutyasétáltatás,
- pelenkacsomagolás,
- borítékolás,
- esetleg kérdezd meg a munkahelyedet, hogy tudnak-e otthonra munkát adni, ha a párodnak van főállása, akkor vele szerződnek és leszámlázza nekik. Másodállású vállalkozónak csak a bevételei alapján kell adóznia.
Én mondjuk ezeket már annyira nem preferálom, nekem inkább az mlm üzlet jött be. Kisgyerek mellett csinálom, sokkal többet fizet hosszú távon, mint bármilyen otthoni munka és a gyerek sem jelent akadályt. Nem mellesleg gyes mellett is lehet csinálni. És még csak terméket sem adok el, meg bemutatókat sem kell tartanom.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!