Mit csinál aki egy szülői munkaközösség tagja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 18:09
1/2 anonim válasza:
Én oviban vagyok szmk tag. Csoportpénz beszedése, mikulás csomag intézése, ovónőnek névnapi ajándékról való gondoskodás. Rendezvényekkor az ovónőket segítjük, de úgyis mondják, hogy mikor mi lesz a feladat.
2/2 anonim válasza:
Anyum az volt általánosban végig...ő és egy másik hölgy vitte a vállán az egész osztály ügyét:)
Osztálypénzt szedtek,virágokat,ajándékokat intéztek a tanároknak, ünnepségeket segítettek szervezni(amikor már ballagtunk vagy előtte amikor virággyűjtés volt:D)
A farsangi jelmezeinket segítettek kitalálni,megvarrni szervezni,büfések voltak a suliban ilyenek.
Jó volt amúgy:)Anyát is kikapcsolta és tudtam,hogy jó képzben az osztály:)
Ada és Abi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!