Mit csinál egy gasztroenterológus?
Nálunk a szondázás fel sem merült. Már az első vizsgálatra székletmintát kellett vinni, hogy megnézzék az emésztettséget. Karcolós módszerrel vizsgálták az élelmiszer fehérje allergiát, aztán jöttek a tartósítószerek, de azokat csak felkenték a bőrre.
Nálatok valószínűleg más gond lesz, mert az allergiás gyerekre inkább a híg széklet a jellemző, de az alapvizsgálatok gondolom ugyanazok. Szerintem a tükrözés sem kizárt a hányás miatt, de az az utolsó lehetőség szokott lenni. Merre laktok, hová tartoztok?
Pécsen ajánlom keresd fel Király Gábort és feleségét. Bár nem gyerekorvosok, de biztos tudnak segíteni. Medicinárium a magánrendelőjük (valamikor sok éve a Szalai Andárs Úton volt) __Nekem ők mentették meg az életem.
És ne hagyd ennyiben. Járj utána, míg meg nem találod a probléma okát. Ne adj neki hashajtót meg vasat, ez csak tüneti kezelés. Az okot keresd meg, hogy ne legyen nagyobb baj!!!
A tükrözéstől ne félj, altatásban csinálják. Az én lányomat 21 hónaposan tükrözték Bp-en ( először:( ).
Ha jól tudom van egy jó gasztrós doki Pécsen, bár ő nem gyerekorvos, de anno nekünk is adott tanácsot: Dr. Czimmer József.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!