Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik azt gondolják, hogy a...

Akik azt gondolják, hogy a béranyaság egy felvállalható intézmény illetve megoldás adott helyzetekre, azok mit gondolnak úgy általában az anyaságról?

Figyelt kérdés

Legtöbbször persze a meleg pasik esetében fordul elő, hogy így szeretnének szülővé válni, de elő fordul sok más esetben, szerencsére egyenlőre még inkább csak külföldön.

Én igazából a béranyaságot elvállaló nőt nem értem. Szerintem az anyaság és az anya-gyerek kapcsolat az egyik legszentebb dolog a világon. Hogyan lehet megválni akár pénzért, akár más haszonért, akár valaki két szép szeméért attól a gyermektől, aki 9 hónapig bennem fejlődött, és utána rám volt utalva a táplálás miatt, meg érzelmileg is rám lett volna utalva?

Ha én kapom a gyermeket, akkor hogyan dolgozom fel azt, hogy elvettem egy nő gyermekét, illetve a gyermektől az anyját, akármit is adtam cserébe, illetve ha tudom, hogy ebben előre megegyeztünk?

És mit fog gondolni maga a gyermek akár a szülő anyjáról, akár a nevelőszüleiről, amikor ezt felnőttként megtudja, illetve felfogja?

Azt is szörnyűnek érzem, ha egy nő tudatosan és előre megfontoltan férfi nélkül vállal gyereket és csak egy spermadonort keres, de ebben az esetben legalább azzal marad a gyerek, aki kihordta és megszülte, tehát az anyjával.

Azt a helyzetet sem tartom jobbnak, amikor a petesejtet is egy másik nő adja, tehát jogilag nem a saját gyermekét adja el a nő.

Egy 27 éves meleg pasi

#anyaság #béranya #legszentebb
2013. dec. 8. 18:36
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Most tulajdonképpen mi a kérdésed? Mert már mindenre kitértél, aminek semmi köze a témához.
2013. dec. 10. 06:52
 32/32 A kérdező kommentje:

Eredetileg az a kérdésem, amit odafönt leírtam.

Mostanában jutott el hozzám valakinek a coming uotja, aki béranyától nevel gyermeket a párjával. Ennek kapcsán újra elgondolkodtam ezeken a dolgokon.

Számomra ez a béranyaság sehogyan sem felfogható, illetve érthető a fenti kérdések miatt.

Valóban elmentünk sok más irányba, de ezek a kérdések következtek egymásból, hasonlítanak egymásra. Ezekkel kapcsolatban is elég határozott véleményem van, nem véletlenül.

Mint mondottam, meleg vagyok. Ki is élem ezt. Mégis az égnek áll miattam minden meleg ismerősöm összes szál haja, hiszen nagyon sok kérdésben gondolkodom szöges ellentétben a meleg és hasonló mozgalmakhoz képest.

2013. dec. 10. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!