Két gyerek jelentősen többe kerül, mint egy? Ha most éppen kijövünk a pénzünből, felelőtlenség bevállalni még egy babát?
Igen felelőtlen.
Főleg,hogy akkor még kevesebb lesz a bevételetek de többen lesztek. Csak egy példa nem 15 ezer hanem 30 ezer az oviban az ebéd, iskolás évekről meg ne is beszéljünk. Várjatok egy kicsit, spóroljatok keresetek jobb munkahelyet előtte.
# 2/3
Mégis, hogy rajzol magának?
Nem kerül a duplájába elméletileg (van babakocsi, ruha, játék). De nyilván sokba.
Ha éppen kijöttök így, akkor igen, felelőtlenség még egyet bevállalni.
Igen,többe kerül. Éppen ma merengtem el azon, hogy 2 éve Karácsonykor amikor a kislányunk még egyke volt,elég bőven jutott ajándékokra. Meg tudtam venni a FP játékokat (igaz csak használtan), de akkor is jutott rá. Most már, hogy megvan a fiam is, nagyon kell osztanom szoroznom, hogy mindkét gyereknek jusson ajándék a fa alá:( De ez az élet egész területén így van, nem jut annyi ruhára, nyaralásra, luxus dolgokra (fodrász, étterem stb.)
Szóval igen, mi érezhetően rosszabbul élünk, a férjemnek másodállást kellett vállalnia, hogy kijöjjünk a hónap végén. Pedig több a havi nettó bevételünk mint nektek, és nekünk is hitelmentes lakásunk és autónk van. Szóval jól gondoljátok meg...
Persze minden gyermek egy csoda, de az sem jó ha a gyerekeknek nem tudod megvenni a minőségi élelmiszert, gyógyszert. Legalább is ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!