Miért mondják, hogy felelőtlenség az 5 gyerek ebben az esetben is?
Van bőven tartalékuk, több (3 vagy 4) kiadott lakásuk is van a házukon kívül. Szóval még a gyerekeknek saját lakásuk is lesz elvileg.
Ha egyikőjük meghal - bár szerintem erre nem számol senki - akkor is ott a vállalkozás, hisz közösen vezetik. Ilyen módon nem nagy pénzkiesés.
Szóval eléggé felhúzott, hogy megjegyzéseket hallok, mert bár nem vagyunk baráti viszonyban, de ismerőseim, kedvelem őket. Kicsi városban élünk, ahol sokan sustorognak a hátuk mögött most.
Irigykednek rájuk. A legtöbben nem mások sikerének örülnek, hanem a bukásukat várják. Befuccsolhat a vállalkozás, de aki egyszer sikerrel üzemeltetett egyet valószínű van némi tehetsége hozzá, és mindent megtesz hogy újra talpra álljon.
Annak meg semmi köze a gazdagsághoz, hogy valaki egyedül marad-e a gyerekekkel, mert elveszíti a társát. Mindenképpen nehezebb akár 1, akár 10 gyerek van a családban.
Ha normálisak, akkor ők szaporodjanak, ne a kisebbség.
Szerintem nem nagy felelőtlenség.
Azért 5 gyereknél már a korkülönbségek is megvannak, tehát a kicsi ellátásában a legnagyobb már tud segíteni.
Ha bírják szusszal, akkor hajrá!
Itt én már nem a pénzkérdéssel foglalkoznék, hanem azzal,hogy jut e mind az 5 gyerekre ugyanannyi idő!
off: mar megint hogy jon ide a kisebbseg?!
on: most komolyan, van aki vegiggondolja gyerekvallalas elott, hogy mi lesz ha meghal a parja? akkor en a kozalkalmazotti fizetesemre felelotlenul vallaltam babat?
kb ugyanennyore tartom felelotlennek az 5 babat vallalot!
Mekkorák a gyerekek? Kis korkülönbséggel? és ki van velük otthon?
Nekem 3 gyerekem van kis korkülönbséggel, segítség nélkül és őszintén megmondom, hogy elképesztő figyelmet, felelősséget, teljes odaadást igényelnek.
Van segítségük?
Egyébként nem felelőtlenek, csak az 5 az már elképesztően sok gyerek, úgy általában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!